ÏÑÈÇÑå ãÇ
,سایت مقاله,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله مگیران,سایت مقاله ها,سایت مقاله نورمگز,سایت مقاله سیویلیکا,سایت مقاله,سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله انگلیسی,سایت مقاله های فارسی Sid,سایت مقاله های فارسی پزشکی,سایت مقاله های فارسی حسابداری,سایت مقاله های فارسی نور,سایت مقاله های فارسی رایگان,سایت مقاله های فارسی روانشناسی,سایت مقاله های فارسی برق,سایت مقاله های فارسی علوم انسانی,سایت مقاله های فارسی شیمی,سایت مقالات مگیران,سایت مقالات علمی مگیران,دانلود مقاله از سایت مگیران,سایت مقاله های علمی,سایت مقاله های Isi,سایت مقاله های پزشکی,سایت مقاله های دانشجویی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله های علمی پژوهشی,سایت مقالات نورمگز,سایت مقالات علمی نورمگز,سایت مقالات حقوقی نورمگز,دانلود مقاله از سایت نورمگز,سایت دانلود مقاله سیویلیکا,سایت مقالات فارسی سیویلیکا,دانلود مقاله از سایت سیویلیکا,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله های خارجی,سایت مقاله روانشناسی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله Sid,سایت مقاله های انگلیسی حسابداری,سایت مقاله های انگلیسی پزشکی,سایت مقاله های انگلیسی کامپیوتر,سایت مقاله های انگلیسی مدیریت,سایت مقاله های انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله های انگلیسی رایگان,سایت های مقالات انگلیسی,سایت مقاله های علمی انگلیسی,معرفی سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی پلیمر,سایت مقالات فارسی,سایت مقالات فارسی پزشکی,سایت مقالات فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی کشاورزی,سایت مقالات فارسی مدیریت,سایت مقالات فارسی معتبر,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله انگلیسی مدیریت,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی رشد,سایت مقاله انگلیسی عمران,سایت مقاله انگلیسی حسابداری,سایت مقاله انگلیسی تربیت بدنی,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی,سایت مقالات انگلیسی
ÌÓÊÌæ
íæäÏåÇ
دانلود تحقیق در مورد هلال احمر
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 41 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 9 |
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه44
مقدمه:
کشور ایران به علت ا ینکه در مسیر سلسله جبال آلپ هیمالیا قرار دارد یکی از مناطق مهم زلزله خیز دنیا محسوب می شود و به همین جهت اکثر شهرهای مهم کشور و به خصوص تهران یعنی مرکز مهم سیاسی و اقتصادی میهن اسلامی در معرض خطر جدی زلزله مخرب و ویرانگر قرار دارند و نیز عدم رعایت مقررات ایمنی در ساخت و ساز ها این خطرات را به صورت تصاعدی افزایش داده است و استفاده بی رویه از منابع طبیعی و تخریب جنگلها و عدم التزام به مراعات مسائل زیست محیطی –بسیاری از مناطق کشور را در برابر خطر سیل آسیب پذیر ساخته است و به همین نحو خطر طوفان –صاعقه و سایر حوادث غیر مترقبه که افزون بر سی مورد می شود جدی و قابل تامل است . بنا بر همین مقولات کشور ایران جزء
ده کشور حادثه خیز مهم دنیا تلقی می شود . از بدیهیات مسلم آن است که پیشگیری قبل از وقوع حادثه امری ضروری و ارزان و مقدم بر امداد و نجات پس از حادثه می باشد .
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان موسسه ای امدادی و عام المنفعه که از تجربیات نزدیک به هشتاد سال فعالیت برخور دار است در امر قبل از حادثه –عمده فعالیت خود را به موضوع (آمادگی )و( آموزش کمک های اولیه ) متمرکز نموده است و معتقد است که مردم باید باور کنند که ( حادثه خبر نمی کند ) و شعار جمعیت هلال احمر آن است که (در هر خانواده ایرانی حد اقل یک نفر آموزش دیده وجود داشته باشد )بر همین اساس کلیه امکانات خود را برای آموزش همگانی بسیج نموده است .
نهضت بین الملی صلیب سرخ و هلال احمر تشکیلاتی بین المللی است که وظیفه اصلی آن کمک رسانی به افراد آسیب دیده از حوادث طبیعی و غیر طبیعی و همچنین ارائه خدمات بشر دوستانه به افراد د آسیب پذیر جامعه می باشد .
کار گروهی به مفهوم آن است که برای به انجام رساندن یک فعالیت ویژه بیش از یک نفر مشارکت داشته باشد . چراکه این فعالیت را یک نفر نمی تواند انجام دهد یا در مواقعی چنانچه یک نفر در آن زمینه فعال باشد کار مورد نظر بسیار دیر انجام می گیرد . طبعا در دنیای امروز که سرعت از شرایط اساسی اکثر فعالیت ها محسوب میشود بسیاری از کارها را باید به صورت گروهی انجام داد . کار گروهی زمینه های کاربردی قابل ملاحضه ای دارد و این مطالب گفته شده به منظور آشنایی داوطلبان سازمان جوانان با مفهوم گروه و انواع وویژگی های گروه –علل جذب افراد به گروه –شرایط تشکیل و راه اندازی و ......تهیه شده است .
بخش جوانان از بخش های اصلی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر سراسر جهان است . اعضای جوان در انجام خدمات داوطلبانه که یکی از اصول بنیادین نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر است .نقش بسزایی دارند . جوانان نه تنها در اجرای فعالیت های داوطلبانه و بشر دوستانه صلیب سرخ و هلال احمر مشارکت دارند بلکه در برنامه ریزی و هدایت برنامه ها نیز نقش مهمی ایفا می نمایند .بنا بر این آموزش نحوه خدمات داوطلبانه و فعالیت های بشر دوستانه و فراگیری راه های رفع نیاز های آسیب دید گان ضروری است .این امر مستلزم کسب یکسری مهارتهای اولیه در سطح شناختی و عملکردی است . باشد که مطالب ارائه شده با کمک شما و مربیان به این مهم دست یابد .
اینجانب بر خود فرض می دانم که از تلاشهای جمعی و عالمانه و محققانه دوستان و برادران جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران که با تلاش شبانه روزی و ایثار گرانه خود در این مجموعه در افزایش سلامت جامعه تلاش می کنند سپاسگزاری نمایم.
بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخچه ی نهضت بین المللی صلیب سرخ
در سال 1859 (م) سپاهیان فرانسه و اتریش در محلی در شمال ایتالیا به نام سولفورینو به نبرد سختی پرداختند که در مدت کوتاهی 6 هزار نفر کشته و 36 هزار نفر مجروح بر جای گذاشت و در این حال یک بازرگان جوان سوئیسی به نام هانری دونان با مشاهده این صحنه ها از افراد بومی که در آن منطقه بودند برای کمک به مجروحین استفاده کرد و آنها را به عنوان یک گروه امدادی سازماندهی شده و بعد در کتاب (خاطرات سولفورینو و تالیفات و رنج و دردهای قربانیان ) باز گو کرد و دو پیشنهاد ارائه داد
- تاسیس یک جمعیت امدادی داوطلب در هر کشور که در زمان صلح آموزش دیده باشند .
- دولت های جهان در یک کنگره اجتماع کرد ه و بیک اصل بین المللی از طریق یک قرارداد بین المللی و اجرایی برای حمایت از مجروحین تصویب کنند .
در سال 1863 (م) با یک توافق کمیته ی دائمی بین المللی برای کمک به مجروحان جنگ تاسیس شد و بعدها این نام رسما به کمیته بین المللی صلیب سرخ تغییر کرد .
برای تشکیل این کمیته با شرکت 36 نماینده از16 کشور اروپایی در ژنو بر پا شد که مقراصلی آن نیز در شهر ژنو شاست . تا کنون 180 کشور دارای جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ می باشد که از این تعداد 178 جمعیت به رسمیت شناخته شده اند .
علائم صلیب سرخ و هلال احمر در سال 1363 به احترام هانری دونان روی زمینه سفید و معکوس رنگهای پرچم کشور سوئیس که زادگاه وی است به عنوان علامت مشخصه کمیته صلیب سرخ انتخاب شد و در این ایران نیز علامت شیر و خورشید سرخ در سال 1321 توسط دولت ایران پیشنهاد شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بنا به درخواست این جمعیت علامت شیر و خورشید سرخ از مجموعه ی علائم فدراسیون بین المللی جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ حذف شد و هم اکنون با نام جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شناخته می شود .
م ( مصطفی محقق صلیب سرخ وهلال احمر شماره 82 ص48)
اصول اساسی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر عبارتند از :
- بی غرضی ( نهضت هیچ گونه جهت گیری نسبت به ملیت نژاد –عقیده – عقاید سیاسی ندارد .
- بی طرفی ( نهضت در درگیریها از هیچ طرفی جانب داری نمی کند )
- نداشتن وابستگی(نهضت مستقل است )
- انسانیت ( هدف نهضت محافظت از جان وسلامتی نوع بشر و تضمین کرامت انسانها است)
- خدمات داوطلبانه ( عضویت در نهضت داوطلبانه است )
- یگانگی (در هر کشوری یک جمعیت صلیب سرخ و هلال احمر می تواند وجود داشته باشد )
- جهان شمولی ( همه جمعیت ها در نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر از موقعیت یکسانی برخودارند)
دانلود تحقیق در مورد هنر مسیحیت
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 55 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 9 |
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه9
فهرست مطالب
? موزاییک و نقاشی
? نسخه تذهیب کاری شده
همچنان که کارهای کلیسا سازی در دوره کنستانتین و جانشینانش به منظور برآوردن نیازهای فوری مسیحیان برای برگزاری مراسم دینی آغاز می شود و ناگهان جنبه ای رسمی و همگانی پیدا می کند، برنامه های گسترده تزیین کلیساها نیز ضروری می شود. برای تبلیغ تمام جنبه های متنوع دین جدید – شریعت، روایتهای نقلی و نمادهای آن و برای آموزش دادن و تهذیب کردن معتقدان، صدها متر مربع دیوار در دهها کلیسای نوساز می بایست با سبک و نمایی آراسته می شد که این پیام را به مؤثرترین شکل ممکن به مردم برسانند. موزاییکهای زیبای تزیینی – با خرده شیشه های براق به جای خرده مرمرهای ماتی که رومیان ترجیح می دادند در موزاییکهایشان به کار ببرند – تقریباً به طرزی ناگهانی – وسیله بیان پذیرفته شده ای گردید. موزاییک، مخصوصاً برای سطوح تخت و نازک باسیلیکاهای جدید مناسب بود و به جزء محسوس و بادوام دیوار یا گونه ای پرده منقوش معماری تبدیل شد. نوری که از ردیف پنجره های زیر گنبد به درون می تابید به صورت بازتابهای لرزانی به موزاییکها می رسید و چنان جلوه ها و تضادها و تمرکزهای ناگهانی در رنگ پدید می آورد که می توانست توجه بیننده را به ویژگیهای اصلی و مربوط آن ترکیب بندی جلب کند. موزاییک که به شیوه مسیحیت آغازین تهیه می شد، برای تغییرات ظریف رنگ آنچنان که در شیوه کار
پروژه طراحی پارک دانشجویی
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 3175 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 45 |
مقدمه
آگاهیهای علمی و بیوقفه رو به افزایش است و در شرایطی که آهنگ انقلاب علمی و فنی شتاب بیشتری میگیرد و به عنوان یکی از مهمترین سرچشمههای پیشرفت و تکامل تولید و افزایش بازدهی کار مورد بحث و گفتگو میباشد، عامل انسانی و تاثیرگذاری آن بر محیط و عکس آن را نمیتوان نادیده گرفت. نادیده گرفتن اثرات محیطی خود موجب توقف ارزشهای واقعی و خودداری یا ناتوانی عبور از مرز واقعیتها میگردد.چگونه میتوان از دیدن یا لمس زیبایی های طبیعت چشم پوشید،در حالی که بسیاری از آنها دستمایه هایی از احساس آدمی را به همراه دارند.در توقفهای کم و بیش طولانی فرهنگی نه تنها قیافهها و اسمها از یاد میرود، بلکه آثار فکری هر دوره نیز بدون انتقال به نظام آموزشی به تدریج فراموش میشود. بنابراین خلاقیت فکری هر جامعه مربوط به تداوم فرهنگی جامعه میشود.
نیاز به فضای سبز یکی از نیازهای طبیعی و فطری همه انسانها است و امروزه حفظ وگسترش فضای سبز یکی ازضروریاتمهم میباشد.امروزه جایگزین شدن ساختمانهای بزرگ و کوچک به جای باغ و بوستانهای خرم چهره سبز شهرها را به خاکستری متمایل کرده است.کاهش فضای سبز شهری،آلودگیهای محیطی را افزوده و میرود تا شهرنشینی را با اختلالات جدی زیست محیطی مواجه کند.برای فردا میتوان چارهای اندیشید وراهی بهتر از امروز در پیش گرفت با ایجاد فضای سبز مطلوب میتوان رنگی تازه به زندگی در شهرها و روستاها زد ونفسی تازه کرد و خلقی آرامتر و روانی سالمتر به شهروندان هدیه کرد.ما بر این عقیدهایم که در طول تاریخ با الهام از کیفیتها و کمیتهای موجود در طبیعت وخصوصیات انسانی هنری پدید آمده است که آن را هنر طراحی وتزئین مینامند.بنابراین در این مجموعه هدف ما ارائه مفاهیم کلی طراحی پارک وبیان اصول و ضوابط کلی طراحی وهمچنین اطلاعات محیطی لازم برای طراحی یک پروژه میباشد تا گامی هر چند کوچک برای خلق فضای سبز کارآمد برداریم
پروژه طراحی پارک دانشجو مربوط به رشته فضای سبز دارای پلان اندازه گذاری ، مستر پلان ، پلان طراحی کاشت ، پلان نورپردازی فرمت اتوکد می باشد
به همراه توضیحات پروژه در قالب word در 45 صفحه و کانسپت دیاگرام
دانلود پکیج پروتکل آموزش هوش هیجانی
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 136 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 81 |
خلاصه درس طراحی اجزاء 1 و 2 (روابط ونکات و فرمول ها)
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 12282 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 33 |
کاملترین مجموعه فرمول ها و روابط درس طراحی اجزاء 1 و 2 در 33 صفحه
این مجموعه بسیار مناسب برای یادگیری ، مرور و تثبیت این درس میباشد.
این مجموعه به گونه ای تنطیم شده که برای کنکور کارشناسی ارشد کافی است.
در نگارش این جزوه از منابع متعددی مثل کتاب دکتر شریعت پناهی از نشر نصیر و کتاب نشر پارسه استفاده شده است.
لازم به ذکر است این جزوه برای رشته مکانیک تنطیم شده و به صورت دست نویس در قالب فایل pdf و خوانا میباشد.
بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان پیام ن
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 358 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 73 |
چکیده:
مقدمه : امروزه در بین متخصصان علوم رفتاری ما شاهد علاقه فزاینده ای نسبت به موضوعات معنوی و ارتباط آن با سایر مولفه های روان شناختی می باشیم. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان بوده است.
روش کار: جامعه آماری شامل 100 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور شیراز می باشد که به صورت خوشه ای تصادفی برگزیده شده اند و ابزار مورد استفاده در پژوهش شامل پرسشنامه پنج عاملی شخصیت، پرسشنامه هوش معنوی و پرسشنامه هوش هیجانی بار-آن (EQ-i) بود و برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS 19 استفاده شد.
نتایج : نتایج حاصل نشان داد که میان مهارت های درون فردی (از متغیرهای هوش هیجانی) با برون گردی (از متغیرهای شخصیت)، خلق عمومی (از متغیرهای هوش هیجانی) با پایداری هیجانی (از متغیرهای شخصیت) در سطح P<0.05 رابطه مثبت و معناداری وجود دارد همچنین بین تفکر انتقادی (از متغیرهای هوش معنوی) با برون گردی(از متغیرهای شخصیت) و آگاهی (از متغیرهای هوش معنوی) با گشودگی به تجربه (از متغیرهای شخصیت) در سطح P<0.05 رابطه معنادار و مثبتی وجود دارد.
نتیجه گیری : میان برخی از مولفه های هوش هیجانی و هوش معنوی و برخی از ویژگی های شخصیت رابطه چندگانه مثبت و معناداری وجود دارد.
کلید واژه ها : هوش هیجانی، هوش معنوی، شخصیت دانشجویان.
چکیده:
مقدمه : امروزه در بین متخصصان علوم رفتاری ما شاهد علاقه فزاینده ای نسبت به موضوعات معنوی و ارتباط آن با سایر مولفه های روان شناختی می باشیم. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه هوش هیجانی و هوش معنوی با شخصیت دانشجویان بوده است.
روش کار: جامعه آماری شامل 100 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور شیراز می باشد که به صورت خوشه ای تصادفی برگزیده شده اند و ابزار مورد استفاده در پژوهش شامل پرسشنامه پنج عاملی شخصیت، پرسشنامه هوش معنوی و پرسشنامه هوش هیجانی بار-آن (EQ-i) بود و برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS 199 استفاده شد.
نتایج : نتایج حاصل نشان داد که میان مهارت های درون فردی (از متغیرهای هوش هیجانی) با برون گردی (از متغیرهای شخصیت)، خلق عمومی (از متغیرهای هوش هیجانی) با پایداری هیجانی (از متغیرهای شخصیت) در سطح P<0.055 رابطه مثبت و معناداری وجود دارد همچنین بین تفکر انتقادی (از متغیرهای هوش معنوی) با برون گردی(از متغیرهای شخصیت) و آگاهی (از متغیرهای هوش معنوی) با گشودگی به تجربه (از متغیرهای شخصیت) در سطح P<0.05 رابطه معنادار و مثبتی وجود دارد.
نتیجه گیری : میان برخی از مولفه های هوش هیجانی و هوش معنوی و برخی از ویژگی های شخصیت رابطه چندگانه مثبت و معناداری وجود دارد.
کلید واژه ها : هوش هیجانی، هوش معنوی، شخصیت دانشجویان.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده ............................................................................................................................................................1
فصل اول: کلیات تحقیق ............................................................................................................................2
1-1 مقدمه : .................................................................................................................................................3
2-1 بیان مسئله : ........................................................................................................................................4
3-1 اهمیت و ضرورت تحقیق : ...............................................................................................................7
4- 1 اهداف تحقیق : .................................................................................................................................8
4-1-1 هدف کلی : ....................................................................................................................................8
4-2-1 اهداف فرعی : ...............................................................................................................................8
5-1 سؤالات تحقیق : ...............................................................................................................................8
6-1 فرضیهها : ...........................................................................................................................................8
6-1-1 فرضیه اصلی : ...............................................................................................................................9
6-2-1 فرضیه فرعی : ...............................................................................................................................9
7-1 متغیرهای تحقیق : ...........................................................................................................................9
8-1 تعاریف نظری : ...................................................................................................................................9
9-1 تعاریف عملیاتی : ..............................................................................................................................10
فصل دوم: پیشینه و ادبیات تحقیق .......................................................................................................11
1-2 تعریف هوش : ..................................................................................................................................12
2-2 مفهوم معنویت : ..............................................................................................................................13
1-2-2 هوش معنوی و مؤلفه های آن : .............................................................................................13
1-3-2 تاریخچة هوش هیجانی : .........................................................................................................15
2-3-2 تعریف و پیشینه هوش هیجانی : ..........................................................................................15
3-3-2 تعریف هوش و انواع آن از نظر گاردنر: .................................................................................17
4-3-2 هوش هیجان و مؤلفه های آن :..........................................................................................18
فصل سوم: روش تحقیق : ............................................................................................................24
1-3 روش تحقیق : .....................................................................................................................25
2-3 گردآوری اطلاعات : ...............................................................................................................25
1-2-3 پرسشنامه هوش هیجانی بار- آن (EQ-i) : ........................................................................25
1-1-2-3 پایایی آزمون از طریق محاسبه آلفای کرونباخ : ...........................................................25
2-1-2-3 روایی : ..........................................................................................................25
3-1-2-3 روش اجراء نمره گذاری (EQ-i) : ...................................................................................26
2-2-3 پرسشنامه پنچ عاملی شخصی (BFI): ................................................................................30
3-2-3 ابزار دیگر پژوهش شامل پرسشنامه هوش معنوی است: ...............................................31
1-3-2-3 روایی و پایایی ابزار گردآوری داده ها : .........................................................................31
3-3 جامعه و نمونه آماری پژوهش : ..............................................................................................32
فصل چهارم: نتایج ...................................................................................................................33
1-4 نتایج تحقیق : ..................................................................................................................34
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری .................................................................................................44
1-5 بحث و نتیجه گیری : .........................................................................................................45
2-5 پیشنهادات : ...................................................................................................................49
منابع : ................................................................................................................................50
با تلگرام برای خود درآمدزایی کنید
دسته بندی | اقتصاد |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 509 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
اگر دنبال کار و درآمد هستید از طریق تلگرام میتوانید برای خود درآمدزایی کنید.
تلگرام پتانسیل بسیار بالایی برای درآمدزایی دارد و کسانی که بتوانند از این طریق شروع بکار بکنند میتوانند برای خود درآمدزایی بسیار خوبی راه اندازی کنند.
در این فایل آموزشی یکی از این روشهای درآمدزایی از طریق تلگرام آموزش داده شده که روش بسیار خوب و ساده ای است.
این روش درامدی مناسب برای همه است از خانمهای خانه دار و همه افرادی که بتوانند از گوشی موبایل استفاده کنند.
فقط باید کمی وقت و تلاش داشته باشید.
تحقیق و بررسی در مورد امام علی در ادب فارسی
دسته بندی | تاریخ و ادبیات |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 228 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 437 |
مقاله ای 437صفحه ای ورود در مورد
تجلی اوصاف امام علی در ادب فارسی
پیش درآمد:
در بین اقسام هنر، هنر شعر در تمام زمینههای خود آگنده از مضامین نغز و لطیفی در تجلی اندیشههای مختلف بشری است. به خصوص در تجلی اندیشههای دینی و مذهبی، اسلامی و قرآنی. این اندیشهها در وجود شاعران متعهدی که به مدح و منقبت اهل بیت نبوت و ولایت زبان گشوده اند، آثار ارزشمند و ماندگاری از خود به یادگار گذاشته اند که در این آثار لطافتهای روح بشری، منزلت انسان، سیر و سلوک، عشق و عرفان و ... موج می زند.
از افتخارات ادبیات خصوصاً نظم (شعر) تجلی، اندیشه، افکار، رفتار، حوادث، حماسه و انقلاب حضرت علیاست که بدون شک و تردید باید گفت حضرت علیبه ادبیات نوعی روح معنوی داده است، چرا که هر جا صحبت از ادبیات حماسی و انقلابی است، بیش و کم نام حضرت علیهم می باشد. شاعران برای کوبیدن فساد و ستم، ریا و توجه به عدالت، مردانگی، شجاعت و ایمان از روح و مرام و مسلک باشکوه و انقلابی حضرت علی 7الهام میگیرند.
حضرت علی 7با ایمان به وفاداری، عدالت، قضاوت، شجاعت، بردباری، تواضع، علم، زهد، تقوا، فضیلت، طریقت، شهادت، کرامت و ... چنان تأثیری در ادبیات گذاشته که دیوان کمتر شاعر متعهد شیعی را می توان از آغاز ادب فارسی تاکنون سراغ گرفت که غزل، قصیده، دوبیتی، رباعی و مثنوی و ... مزین به این اوصاف نباشد. راستی رمز و راز این عظمت را باید در چه چیزی جست؟ در یک چیز و آن این که علیحقیقت است و بس.
شرح مناقب بیان، مدایح، مصائب، مراثی و بیان سرگذشت، و تجلی اوصاف از خمیرهای اصلی شعر مذهبی و اعتقادی می باشند. بر شمردن خصلتهای نیک و هنر ائمه دین از همان ابتدا به وسیلهی مناقب جوانان از جایگاه گستردهای در ادب فارسی برخوردار بوده است و ذبیح الله صفا در این زمینه می نویسد: «منقبت عمو ستایش اهل دین از دیرباز در بین شعرای شیعه مذهب و دیگران معمول بوده است، زیرا آنان برای تبلیغ عقاید خویش شیوههایی اختیار می کردند که علاوه بر نتیجهی نهایی به حفظ مدایح و مناقب هم کمک شایانی می کردند و یکی از راههایی که اهل شیعه پس از کسب قدرت برای نشر مذهب خود انتخاب کرده بودند، استفاده از مناقب بوده است.»[1]
نتیجه سخن اینکه جزییترین تا کلیترین هنر پیشوایان دینی چه به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم جهت بهرههای مختلف در اندیشه و زبان شعرا، گذشته و بیان شده است. علت گسترش این مسأله:
1. شناخت سرایندگان از حقیقت و جوهر دین.
2. شناخت رسالت و پیام دین.
3. شناخت شخصیتی و حقیقی پیام آوران دین
این نوع شناخت سبب می شد که نور ایمان بر دل و جانان شعرا تعادل و در نتیجهی آن ارادت خالصانه ای به دست آورند، یقیناً اگر چنین شناختی حاصل نمی شد، هیچ وقت امکان نداشت شعرا بتوانند به این زیبایی و پرمحتوایی حقیقت و جوهره قلبی و اعتقادی خویش بروز دهند.
[1] - تاریخ ادبیات در ایران، ج 2، ص 194.
فهرست آیات و احادیث[1]
* إلا بذکر الله تطمئن القلوب
- o لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار
- o کفی و کف علی فی العدل سواءٌ و یدی علیبنابیطالب فی العدل سواء
- o کان شدید الادمه، ظاهره السمره، عظیم العنین، مائلاً الی القصر، کان احسن الناس وجهاً
- o اَبّ زوجک، اَبّ علمک، اَبّ ولدک
- o أنا مدینه العلم و علی بابها
* انما ولیکم الله و رسوله والذین آمنوا یقیمون الصلوه و یوتون الزکوه و هم راکعون.
- o من کنت مولاه فهذا علی مولاه
- o فانّه مسوس فی ذات الله
- o لو کنتو العظاما اَزددت یقیناً
- o قتل علی فی المحراب لشدت عدله
- o حبّه ایمان و بقضه کفر
* إنما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیراً
- o اری نور الوحی و الرساله و اشم ریح النبوه و لقد سمعت
* هل اتی علی الانسان حین من الدّهر لم یکن شیئاً مذکوراً
* والذی بعثتنی بالحق ما اخترتک الّا لنفسی انت منّی بمنزله هارون من موسی
- o قم یا اباتراب
* الذین ینفقون اموالهم بالیل و النهار سرّاً و علانیهً
- o انت المعطی و أنا السائل و هل یرحم السائل الّا المعطی
* و أنذر عشرتک الاقربین
* الیوم اکلمت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دیناً
* واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لاتفرقوا
- o کانک حیدره حیدره اللبوه إذا غضب من قبل إذا ولادها
- o ولکنه خاصف النعل فی الحجره
* إن الذین آمنوا و عملوا الصالحات و اولئک هم خیرالبریه
- o ذکر علی عباده
- o وتعلموا القرآن فانّه اَحسن الحدیث و تفقهو فیه فانّه ربیع القلوب
- o الا و إن امامکم قد اکتفی من دنیاه بطمریه و من طعمه به قرصیه
- o هذا اول من آمن بی و صدقتی و صلی معی
- o بسم الله و بالله و علی مله رسول الله فزت و رب الکعبه
* إهدنا الصراه المستقیم
- o الیمین و الشمال مضله و الطریق الوسطی هی الجاده
- o یا علی لا یعرف الله الّا أنا و أنت
- o و ام الذین أبیضت وجوهم
- o من أحب أن ینظرو إلی آدم فی عمله و إلی نوح فی التقوا و الی ابراهیم فی حلمه فینظر علی علی
- o کلامه فوق کلام المخلوق و کون کلام الخالق
- o یا علی أنت امیرالمؤمنین و قائد غرالمحجلین
- o علی کتاب الله أقروکم
- o علی مع القرآن و قرآن معل علی
- o أنا کلام الله الناطق
- o ولو کان الحلم رجلاً لکان علیاً
* و کل شیٍ أحصیناه فی امامٍ مبینٍ
- o ماظننت الّا انّه اشرف علی القمر اللیله البدر
- o ولایه علی مکتوبه فی جمیع صحف الأنبیاء
- o أنا الذی اعلم عدد النمل و وزنها و ...
- o إذ ثبت کنا شی من علی لم تعدل عنه الی غیره
- o ما أخدت فی تفسیر القرآن فعن علیبنابیطالبٍ
- o علیٌ قاضی دین
- o اللهم انّی أتقرب الیک بولایه علیبنابیطالب
- o الله الله فی الایتام فلاتعبوا افواهم و لا یضیعوا بحضرتکم
- o لاتترکو لامر بالمعروف و النهی عن المنکر
- o انا اقرآن الناطق
- o انا کلام الله الناطق
- o النظر إلی وجه علی عباده
فهرست منابع و مآخذ
1. آفتاب لایزال، توانا، امیر، نشر میعاد، چاپ اول 1380 .
2. امام امیرالمؤمنین از دیدگاه خلفا، فقیه ایمانی، مهدی، نشر عطر عترت، چاپ چهارم 1380.
3. از زلال زمزم غدیر، موحد ابطحی، سید علی، نشر مدرسه الامام مهدی 1380.
4. امام علی پیشوای صدیقین، مدرسی، آیت ا... محمد تقی، مترجم حسن خاکرند، نشر محبان الحسین، ج پنجم 1384.
5. بحارالانوار، مجلسی، محمد باقر، دارالکتب اسلامی.
6. تجلی اوصاف امیرالمؤمنین، طالشی، یدالله، نشر امیرکبیر 1382.
7. تجلی امامت، ناظم زاده قمی، نشر دفتر تبلیغات اسلامی، چاپ چهارم 1378.
8 . جلوهی ولایت، انصاری، عذرا، نشر دفتر تبلیغات اسلامی، چاپ اول 1376.
9. حیله الاولیا و طبقات الاصفیا، اصفهانی، ابونعیم، نشر دارالکتب العلمیه بیروت، 1409 هـ.ق.
در پرتو ولایت، مصباح یزدی، محمد تقی، نشر موسسهی آموزشی و پژوهشی امام خمینی 1383.
10. در سایهی آفتاب، التسری، محمد تقی، چاپ اول 1383.
11. دانشنامهی امام علی، رشاد، علی اکبر، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشهی اسلای، چ اول 1380 .
12. دمی با غدیر، جمعی از نویسندگان لبنان، نشر حضور، چاپ اول 1381.
13 . زندگانی چهارده معصوم، عمادزاده، حسین، نشر طلوع، چاپ اول 1373.
14. زندگانی چهارده معصوم، مدرسی، آیت ا... محمدتقی، نشر محبان الحسین، چاپ سوم 1380.
15. زندگانی امیرالمؤمنین، رسولی محلاتی، سید هاشم، نشر دفتر فرهنگ اسلامی، چاپ دوازدهم 1383.
16. زندگانی امام علی، جمعی از نویسندگان لبنان، ترجمه حمیدرضا کفاش، نشر عابد 1379.
17. سیاستنامه امام علی، محمدی ری شهری، سازمان چاپ و نشر، چاپ دوم 1381.
18. سیری در تاریخ معصومین، طالب شهرستانی، محمد اسماعیل، نشر.
19. سیری در زندگی حضرت علی (ع) ، سید محمد صالحی، نشر معیار علم، چاپ دهم 1385.
20. سیمای پرفروغ، ناظرزاده قمی، سید اصغر، نشر دفتر تبلیغات اسلامی، 1379.
21. شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، دار احیاء الکتب العربیه، 1378 هـ.ق
22. شرح نهج البلاغه، هاشمی، میرزا حبیب، مکتب الاسلامیه، 1348 هـ. ش
23. علی شاهکار خلقت، پیشگاهی شبستری، عباسعلی، نشر اعرابی 1379و
24. علی از زبان علی، شهیدی، سید جعفر، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ سیزدهم 1379.
25. علی اسوی تقوی و عدالت، احمدی بیرجندی، احمد، نشر اسوه، چاپ اول 1376.
26. علی از زبان استاد مطهری، نشر سلسله، چاپ دوم 1379.
27. علی آیینهی عرفان، ناظم زادهی قمی، سید اصغر، نشر دفتر تبلیغات اسلامی، چاپ چهارم 1379.
28. علی (ع) (تاریخ تحلیلی نیم قرن اول اسلام)، جعفری، سید محمد مهدی، چاپ نشر شرکت سهامی، چاپ هشتم 1376.
29. قصص امیرالمؤمنین، خلف زاده، احمد، نشری مهدی یار، چاپ سوم 1379.
30. فرزند قبله، ذوالقدر، عنایت الله، نشر میراث ماندگار، چاپ اول 1384.
31. صدوده داستان از زندگی علی، علیان نژادی، ابوالقاسم، نشر آل طه، چاپ اول 1380.
32. کلیات منتهی الآمال، قمی، شیخ عباس، نشر بهزاد، چاپ اول 1377.
33. مولود کعبه، اردوباری، شیخ محمد علی، نشر رسالت، چاپ اول 1379.
34. مناقب ابن شهر آشوب، شهر آشوب مازندرانی، ابوجعفر، نشر مصطفوی .
35. نشانههای روشن، نصرالهی، احمد، نشر سازمان تبلیغات اسلامی، چاپ دوم 1380.
36. نشریهی بینات (ویژهنامهی امام علی (ع))، سال هفتم شماره 4.
بخش اول
برگزیدهی متون
بسم الله الرحمن الرحیم
چنین گوید ابوالحسن عبدالله ابن المقفع، رحمه الله، پس از حمد باری، عز اسمه، و درود بر سید المرسلین، علیه الصلاه و السلام، که ایزد تبارک و تعالی بکمال قدرت و حکمت عالم را بیافرید، و آدمیان را بفضل و منت خویش عزیمت عقل و رجحان خرد از دیگر جانوران ممیز گردانید، زیرا که عقل بر اطلاق کلید خیرات و پای بند سعادات است، و مصالح معاش و معاد دوستکامی دنیا و رستگاری آخرت بدو باز بسته است. و آن دو نوع است : غریزی که ایزد جل جلاله ارزانی دارد؛ و مکتسب که از روی تجارب حاصل آید. و غریزی در مردم بمنزلت آتش است در چوب، و چنانکه ظهور آن بی ادوات آتش زدن ممکن نباشد اثر این بی تجربت و ممارست هم ظاهر نشود، و حکما گفتهاند که التجارب لقاح العقول و هر که از فیض آسمانی و عقل غریزی بهرومند شد و بر کسب هنر مواظبت نمود و در تجارب متقدمان تأمل عاقلانه واجب دید آرزوهای دنیا بیاید و در آخرت نیک بخت خیزد، و الله الهادی الی ما هو الا وضح سبیلاً و الا رشد دلیلا.
و بباید دانست که ایزد تعالی هر کار را سببی نهاده است و هر سبب را علتی و هر علت را موضعی و مدتی، که حکم بدان متعلق باشد، و ایام عمرو روزگار دولت یکی از از مقبلان بدان آراسته گردد. و سبب و علت ترجمة این کتاب و نقل آن از هندوستان بپارس آن بود که باری عز اسمه آن پادشاه عادل بختیار و شهریار عالم کامگار انوشروان کسری بن قباد را، خفف الله عنه، شعاع عقل و نور عدل حظی وافر ارزانی داشت، در معرفت کارها و شناخت مناظم آن رای صائب و فکرت ثاقب روزی کرد، و افعال و 6 اخلاق او را بتابید آسمانی بیار است، تا نهمت بتحصیل علم و تتبع اصول و فروع آن مقام را در نتوانست یافت، و آن درجت شریف و رتبت عالی را سزاوار و مرشح نتوانست گشت. و نخوت پادشاهی و همت جهان گیری بدان مقرون شد تا اغلب ممالک دنیا در ضبط خویش آورد، و جباران روزگاران در ربقه طاغت و خدمت کشید، و آنچه مطلوب جهانیان است از عز دنیا، بیافت و آنچه از عزتهای دنیا شایسته حمایت روبرو بدست آورد.
و در اثنای آن بسمع او رسانیدند که در خزاین ملوک هند کتابیست که از زبان مرغان و بهایم و حوش و طیور و حشرات جمع کردهاند، و پادشاهان را در سیاست رعیت و بسط عدل و رأفت، و قمع خصمان و قهر دشمنان، بدان حاجت باشد، و آن را عمدة هر نیکی و سرمایة هر علم و راهبر هر منفعت و مفتاح هر حکمت میشناسد، و چنانکه ملوک را ازان فواید نتواند بود اواسط مردمان را هم منافع حاصل تواند شد، و آن را کتاب کلیله و دمنه خوانند.
آن خسرو عادل، همت بران مقصور گردانید که آن را ببیند. و فرمود که مردی هنرمند باید طلبید که زبان پارسی و هندوی بداند. و اجتهاد او در علم شایع باشد، تا بدین مهم نامزد شود. مدت درزا بطلبیدند، آخر برزویه نام جوانی نشان یافتند که این معانی دروی جمع بود، و بصناعت طب شهرتی داشت او را پیش خواند و فرمود که : پس از تأمل و استخارت و تدبر و مشاورت ترا بمهمی بزرگ اختیار کردهایم، چه حال خرد و کیاست تو معلومست، و حرص تو بر طلب علم و کسب هنر مقرر و میگویند که هندوستان چنین کتابی است، و میخواهیم که بدین دیار نقل افتد، و دیگر کتب هندوان بدان مضموم گردد. ساخته باید شد. تا بدین کار بر وی و بدقایق استخراج آن مشغول شوی. و مالی خطیر در صحبت تو حمل فرموده میآید تا هر نفقه و مؤونت که بدان حاجت افتد تکفل کنی، و اگر مدت مقام دراز شود و به زیادتی حاجت افتد باز نمائی تا دیگر فرستاده آید، که تمامی خزاین ما دران مبذول خواهد بود.
و آنگاه مثال داد تا روزی مسعود و طالعی میمون برای حرکت او تعیین کردند، و او بر آن اختیار روان شد، و در صحبت او پنجاه صره که هر یک ده هزار دینار بود حمل فرمود. و بمشایعت او یا جملگی لشکر و بزرگان ملک برفت رفتند.
و برزویه با نشاط تمام روی بدین مهم آورد، و چون بمقصد پیوست گرد درگاه پادشاه و مجلسهای علما و اشراف و محافل سوقه و اوساط میگشت و از حال نزدیکان رای و مشاهیر شهر و فلاسفه میپرسید و بهر موضع اختلافی میساخت و به رفق و مدارا بر همة جوانب زندگانی میکرد، و فرا مینمود که برای طلب علم هجرتی نمودهست. و بر سبیل شاگردی بهرجای میرفت، و اگر چه از هر علم بهره داشت نادان وار دران خوضی میپیوست، و از هر جنس فرصت میجست، و دوستان و رفیقان میگرفت، و هر یک را بانوع آزمایش امتحان میکرد. اختیار او بر یکی از ایشان افتاد که بهنرو خرد مستثنی بود، و دوستی و برادری را با او بغایت لطف و نهایت یگانگی رسانید تا بمدت اندازة رای و رویت و دوستی و شفقت او خود را معلوم گردانید، و بحقیقت بشناخت که اگر کلید این راز بدست وی دهد و قفل این سر پیش وی بگشاید در آن جانب کرم و مروت و حق صحبت و ممالحت را برعایت رساند.
[1] - علامتهای ستاره بیانگر آیه و مربع بیانگر حدیث است.
مدیریت خطر و ایمنی بیمار
دسته بندی | بهداشت عمومی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 220 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
14 صفحه ورد قابل ویرایش :
بررسی و تحقیق در مورد مدیریت خطر و ایمنی بیمار
مدیریت خطر و ایمنی بیمار ( Risk management & Patient safety ) :
مراقبت های سلامت به طور غیرقابل اجتنابی با افزایش بروز خطر برای ایمنی بیمار و تهدید سلامت وی همراه است.
بیماران حق دارند که انتظار داشته باشند ، مراقبت از آن ها علاوه بر تطابق با بهترین شرایط و استانداردها و آخرین شواهد علمی و بالینی ، سلامتی ایشان را دچار مخاطره نسازد .
احتمال بروز خطر به معنای امکان بروز یک حادثه ناخوشایند و فقدان ( Loss ) است و قسمتی از زنــدگی طبیعی ما بشمار می رود . ما همواره در معرض دامنه وسیعی از موارد خطرزا هستیم و قسمت زیادی از وقتمان را در تلاش برای اجتناب از تصادف ، جراحت و یا حوادث ناخوشایند می گذرانیم . پیش بینی و شناسایی حوادث و خطرات ، و کاهش احتمال بروز و تخفیف اثرات آن ها در واقع همان اجزاء مدیریت خطر هستند.
در رویکرد سیستمیک و با عنایت به این موضوع که انسان امکان انجام خطا دارد ( ممکن الاخطا ) ، نحوه طراحی سیستم ، شرایط آن و نحوه پاسخ دهی سیستم به نواقص و شکست ها ، تعیین کننده نتیجه نهـــایی یک خطا بر روی سلامت بیمار ، است . لازم به ذکر است که خطا لزوماً منجر به آسیب و صدمه نمی شود . ارزیابی حوادث نه برای پیدا کردن مقصر و اعمال تنبیه و سرزنش است بلکه امکان یادگیری ، تشخیص و درمان یک مشکل عمده را در طراحی و کارکرد سیستم سلامت ، به ما نشان می دهد.
انواع خطاها :
خطاها به صورت مختلف تقسیم بندی می شوند. به منظور اینکه زمینه بحث را در حوزه خطاهای پزشکی فراهم کنیم ، می بایست تعاریفی از انواع خطاهای پزشکی ارائه نمائیم. خطا برطبق نظر James Reason 1990 دو نوعند :
1- خطای اجرایی :
زمانی که اقدامات و فعالیت های انجام شده بر طبق انتظار و به شکلی صحیح و مناسب صورت نگرفته باشد.
2- خطای برنامه ریزی و طراحی :
زمانی که اقدام یا عمل انجام شده از ابتدا ، پایه و اساس صحیح و مناسبی نداشته باشد. بنابراین دو تعریف اصلی در ارتباط با خطاها مطرح است یکی در مرحله برنامه ریزی و دیگری در مرحله اجرا .
در اینجا و بر اساس تقسیم بندی پیش گفت ، نمونه ای از خطاهای متصور در زمینه درمان در قالب ذیل آورده شده است .
خطاهای مرحله برنامه ریزی ( Planning Error ) :
این خطاها در حین تصمیم گیری و فعالیت های مرتبط با حل مسئله رخ می دهد . خطاهای این مرحله زمانی خود را نمایان می سازند که پیامدهای دلخواه برای بیمار محقق نشود. این دسته از خطاها به علت کمبود دانش و اطلاعات پزشکان در خصوص وضعیت بیمار ، روش های درمان و تجویز دارو هستند. استراتژی کاهش خطاهای مرحله برنامه ریزی ، انجام پژوهش ، تحقیق ، مطالع و انجام رویه های پزشکی مبتنی بر شواهد است که در این مسیر ، تدوین برنامه های مراقبتی اثر بخش به منظور کاهش خطر و بهبود پیامدهای بالینی بیماران از جمله روش هایی است که توصیه می شود.
خطاهای مرحله برنامه ریزی ممکن است به بیماران آسیب بزند یا آن ها را متحمل آسیب و خطر نکند اما آنچه بدیهی است اثرات و پیامدهای نامطلوبی است که بدنبال خواهند داشت . برای مثال به اثبات رسیده است که تجویز زود هنگام آسپرین به منظور درمان MI ( انفارکتوس قلبی ) سبب کاهش مرگ ومیر می شود و اگر برای بیمارانی که شرایط دریافت این نوع دارو را دارند تجویز مناسب صورت نگیرد خطای مرحله برنامه ریزی منظور خواهد شد. همچنین تجویز آنتی بیوتیک برای بیمارانی که به آن آلرژی دارند یک خطای پزشکی در مرحله برنامه ریزی به حساب می آید. دیگر مثال هایی که در آن برنامه مراقبت های درمانی سبب ارتقاء ایمنی خدمات برای بیماران می شود شامل : پروفیلاکسی مناسب آنتی بیوتیک و استفاده موثر از پروفیلاکسی به منظور پیشگیری از تروبوآمبولی است . همچنین تخلیه مداوم ترشحات حلق و حنجره به منظور پیشگیری از ترومبوآمبولی است. همچنین تخلیه مداوم ترشحات حلق و حنجره به منظور پیشگیری از پنومونی وابسته به وینتلاتور از جمله آن اقدامات است . اقدامات پزشکی که مبتنی بر تحقیق ، پژوهش و شواهد بالینی باشد سبب کاهش خطاها و افزایش ایمنی بیمار می شود.
تحقیق آماده با عنوان ماهیت حقوقی پذیره نویسی در حقوق ایران و انگ
دسته بندی | حقوق |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 44 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 42 |
عنوان: تحقیق آماده با عنوان ماهیت حقوقی پذیره نویسی در حقوق ایران و انگلیس
دسته: حقوق- مدیریت (ویژه ارائه تحقیق برای درسهای حقوق تجارت و حقوق بازرگانی)
تعداد صفحات: 42 صفحه
فرمت:word ( قابل ویرایش)
این فایل شامل تحقیقی بسیار کامل و جامع در زمینه " ماهیت حقوقی پذیره نویسی در حقوق ایران و انگلیس " بوده که در 42 صفحه با فرمت word با قابلیت ویرایش تهیه شده است که می تواند به عنوان کار تحقیقی برای درسهای حقوق تجارت و حقوق بازرگانی رشته های حقوق و مدیریت مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
فهرست مطالب
مقدمه
طرح موضوع
مفهوم شرکت در حقوق ایران
ارکان شرکت تجاری
ویژگی های شرکت تجاری
آغاز شخصیت حقوقی شرکت تجاری در ایران
زمان تشکیل شرکت سهامی عام
آغاز شخصیت حقوقی شرکت تجاری در حقوق انگیس
آغاز فعالیت تجاری شرکت سهامی عام در حقوق انگلیس
ماهیت حقوقی پذیره نویسی در حقوق ایران
زمان تشکیل شرکت سهامی عام
انواع پذیره نویسی
نقد و بررسی نظریه تعهد به نفع شخص ثالث در توجیه ماهیت پذیره نویسی
پذیره نویسی در حقوق انگلیس
انواع پذیره نویسی در حقوق انگلیسی
تشریفات پذیره نویسی
ماهیت حقوقی پذیره نویسی در حقوق انگلیس
نتیجه گیری
پیشنهاد نویسنده
تحقیق تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.
ÇØáÇÚÇÊ ÓÇíÊ
-
ãÏíÑ ÓÇíÊ:saeedforu
-
ÇãÑæÒ:
-
˜áãÇÊ ˜áíÏí
ÂÎÑíä ãØÇáÈ
-
مبانی نظری و پیشینه تحقیق اشتیاق شغلی
چهارشنبه 103/9/28 -
پاورپوینت مدل شیء
چهارشنبه 103/9/28 -
مدل شیء (The Object Model)
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بانکداری
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی و مدل های پیش بینی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش به تبلیغات اینترنتی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت خودروسازی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازارهای مالی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی واردات برنج
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق جهانی شدن و رقابت پذیری
چهارشنبه 103/9/28 -