ÏÑÈÇÑå ãÇ
,سایت مقاله,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله مگیران,سایت مقاله ها,سایت مقاله نورمگز,سایت مقاله سیویلیکا,سایت مقاله,سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله انگلیسی,سایت مقاله های فارسی Sid,سایت مقاله های فارسی پزشکی,سایت مقاله های فارسی حسابداری,سایت مقاله های فارسی نور,سایت مقاله های فارسی رایگان,سایت مقاله های فارسی روانشناسی,سایت مقاله های فارسی برق,سایت مقاله های فارسی علوم انسانی,سایت مقاله های فارسی شیمی,سایت مقالات مگیران,سایت مقالات علمی مگیران,دانلود مقاله از سایت مگیران,سایت مقاله های علمی,سایت مقاله های Isi,سایت مقاله های پزشکی,سایت مقاله های دانشجویی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله های علمی پژوهشی,سایت مقالات نورمگز,سایت مقالات علمی نورمگز,سایت مقالات حقوقی نورمگز,دانلود مقاله از سایت نورمگز,سایت دانلود مقاله سیویلیکا,سایت مقالات فارسی سیویلیکا,دانلود مقاله از سایت سیویلیکا,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله های خارجی,سایت مقاله روانشناسی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله Sid,سایت مقاله های انگلیسی حسابداری,سایت مقاله های انگلیسی پزشکی,سایت مقاله های انگلیسی کامپیوتر,سایت مقاله های انگلیسی مدیریت,سایت مقاله های انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله های انگلیسی رایگان,سایت های مقالات انگلیسی,سایت مقاله های علمی انگلیسی,معرفی سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی پلیمر,سایت مقالات فارسی,سایت مقالات فارسی پزشکی,سایت مقالات فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی کشاورزی,سایت مقالات فارسی مدیریت,سایت مقالات فارسی معتبر,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله انگلیسی مدیریت,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی رشد,سایت مقاله انگلیسی عمران,سایت مقاله انگلیسی حسابداری,سایت مقاله انگلیسی تربیت بدنی,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی,سایت مقالات انگلیسی
ÌÓÊÌæ
íæäÏåÇ
گیاهان شور
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1172 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 40 |
گیاهان شور
مقدمه
برخی از گیاهان بوته ای متحمل شوری ، قادرند تحت شرایط خاکهای بسیار شور نیز رشد کنند . به عنوان مثال رشد گونه های ،A.cuneata , Atriplex canes cens به ترتیب در شوری 2400 و 3000 (ms/MECE) فقط حدود 2/1 کاهش یافت .
(دریچاردسون و مک کل ، 1980) دور نمای بهره برداری از گیاهان علوفه ای بوته ای خاصی که تحمل شوری بسیار بالایی دارند ، به منظور کشت آن ها در خاکهای شور و به عنوان ابزاری ، برای اصلاح این خاکها به شمار می روند .
تحت شرایط طبیعی ، خاکهای شور دارای پوشش گیاهی از نوع بوته های متحمل شوری هستند .اراضی شوری که برای تولید گیاهان علوفه ای بوته ای مناسب هستند . عبارتند از : مناطق تخریب شده گیاهان نمک دوست طبیعی ، اراضی شور شده در اثر پروژه های آبیاری و مناطقی که به دلیل تغییراتی هیدرولوژیکی دچار شوری ثانویه شده اند.
مولفین و محققین بسیاری ، استفاده از گیاهان نمک دوست را ، در تولید غذا ( سامرز ، 1976) و سایر فرآورده ها ( سنگ ، 1970 : مودی ،1974) ،مورد توجه قرار داده اند .دیگر فواید رشد گیاهان مقاوم به شوری، در خاکهای شور شامل : کاهش خطر فرسایش خاک ( جونز ، a 1966) ، کنترل آلودگی (هی ونول هارد ، 1973 ) ، تثبیت شنهای روان ( لی روکس ، 1974) توسعه و بهبود زیستکاه حیات وحش (شام ساوت دینوف ، 1966) و افزایش تنوع اکولوژیکی ، در مناطق لم یزرع میشود . علاوه بر این کشت گیاهان علوفه ای در مناطق کشور ، بدون نیاز به انرژی ورودی اضافی ، مقداری غذا و علوفه تولید خواهد شد که می تواند در سیستمهای کشاورزی و دامداری مورد استفاده قرار بگیرند .
گیاهان زینتی
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 162 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
گیاهان زینتی
گیاهان زینتی
گیاهان زینتی بخشی از کل گیاهان موجود در دنیا هستند که بر اساس سلیقه انسان و دارا بودن خصوصیات ویژه ای از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گیاهان زینتی قرار داده شده اند. یک گیاه را نمی توان به یک گروه خاصی از گیاهان محدود و منحصر نمود. با توجه به این امر مشاهده می شود که روز به روز تعدادی از گیاهان، از یک گروه به گروه دیگری وارد می شوند و بر تعداد گیاهان مشترک در بین گروه های مختلف افزوده می شود. با افزایش شناخت جنبه های مخاطره آمیز و مسمومیت زا در ارتباط با مصرف بی رویه مصرف داروهای سنتزی، علاقه به استفاده داروهای گیاهی در تمام دنیا رواج پیدا کرده است.
بسیاری از گیاهان زینتی که هم اکنون در فضاهای شهری مورد استفاده قرار می گیرند، دارای ارزش دارویی می باشند که با شناخت این گیاهان زینتی چند منظوره و استخراج مواد موثره آنها از این گیاهان حداکثر استفاده می گردد. هم اکنون بالغ از 300000 گونه گیاه زینتی وجود دارد که بیش از 10000 گونه به عنوان گیاهان دارویی شناخته می شوند.. از نمونه های بارز گیاهان مورد نظر می توان به موارد زیر اشاره نمود: زنبق(ریزوم)، گل حسرت(پیاز)، سرخس(ریشه) سنبل الطیب(ریشه)، گل صابونی(برگ و ریشه)، عروسک پشت پرده(میوه)، شاهپسند(برگ)، گل انگشت دانه(برگ)، گل سرخ(میوه)، همیشه بهار(گل و برگ)، گل برف یا موگه(گل، برگ و ساقه های زیر زمینی)، بنفشه معطر و سه رنگ(تمام قسمتهای گیاه)، شب بوی خیری(برگ، دانه و گل)، گل صد تومانی(ریشه)،
چگونگی تاسیس و راه اندازی گلخانه و گیاهان دارویی
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 214 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 45 |
چگونگی تاسیس و راه اندازی گلخانه و گیاهان دارویی
پیشگفتار
رشد جمعیت و افزایش مصرف سرانه که با سطح درآمد و زندگی افراد جامعه همبستگی زیادی دارد ، دو مسئله مهم در تامین نیازهای غذایی برای افراد جوامع در حال پیشرفت از جمله ایران است ودر این میان نقش استفاده موثر وبهینه از منابع محدود آب وخاک از اهمیت ویژه ای برخورداراست.
لازمه تلاش موفقیت آمیز در جهت رسیدن به خود کفائی در تولید نیازهای غذایی همانند هر فعالیت دیگری به آگاهی عمیق از فرآیندهای علمی و اقتصادی مربوط است ودر این راستا تکنولوژی تولید فشرده محصولات) ( Intensive منجر به افزایش چشمگیر راندمان بهره وری از منابع محدود آبی و خاکی گشته و اهمیت آن با توجه به اقلیم خشک وکم باران جنوب غیر قابل انکار است.
شما با کمی حوصله و مراقبت می توانید چند گلدان زیبا در آپارتمانتان نگهداری کنیداگر هم از شانس داشتن حیاط و باغچه برخوردارید ، می توانید سبزی هایی خوراکی یا گل های تزیینی در آن بکار ببرید.
خوب که فکر کنید ، می بینیم از طبیعت خیلی دور افتاده ایم ، شاید به نظرتان چندان هم ضرورتی نداشته باشد که در خانه گل وگیاه نگهداری کنید ، اما اگر بدانید این کار چقدر در سلامت روحی و جسمیتان تاثیردارد،حتما نظرتان عوض می شود.
گیاهان به خاطر شیوه تنفسشان که دقیقاً برعکس شیوه تنفسی ماست دی اکسید هوا را که به درد ما نمی خورد، می گیرند ودر عوض،اکسیزن هوا را که سیستم تنفسی بینوای ما برای بدست آوردن هر مولکولش باید با کلی دود گاز سمی دست وپنجه نرم کند، پس میدهد یعنی شما با داشتن یک اتاق پر از گلدان،یک محفظه اکسیزن طبیعی وسالم دارید که می تواند ساعت های در خانه بودنتان را بارساندن اکسیزن کافی به مغز آرامش بخش کند .
تنش سرما در گیاهان
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 232 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 84 |
تنش سرما در گیاهان
مقدمه
رشد و عملکرد گیاهان زراعی تابعی از کلیه عوامل محیطی و اثرات متقابل آنها می باشد، این عوامل شامل عوامل آب و هوایی (بارندگی، دما، رطوبت، نور و باد)، رطوبت خاک، مواد غذایی و گازهای می باشند که بسته به مقدار آنها در محیط، رشد و نمو گیاه را افزایش یا کاهش می دهند. علاوه بر این کلیه عوامل بر هم زنندة تعادل آبی در سلول نظیر انجماد، خشکی و شوری نقش مهمی در توزیع جغرافیایی گیاهان دارند. در موجودات زنده، تنش به معنی انحراف معنی دار از شرایط اتپیم برای زندگی تعریف می شود. از نظر لویت، هر عامل محیطی که باعث ایجاد صدمه یا خسارت در موجود زنده شود تنش بیولوژیکی نام دارد.
وی معتقد بود در موجودات زنده، تنش در ابتدا ممکن است قابل برگشت (الاستیک) باشد ولی با گذشت زمان طولی نمی کشد که به صورت دائمی درمی آید. اگر یک تغییر قابل برگشت در مدت زمان کافی در یک گیاه ادامه یابد ممکن است باعث تغییر و اختلال در فرآیندهای فیزیولوژیک و متابولیک و در نتیجه موجب آسیب گیاه و ایجاد تغییرات غیر قابل برگشت شود (پلاستیک). در هر صورت واکنش گیاه بسته به مقدار یا غلظت نامناسب و مدت زمان قرار گرفتن در معرض تنش متفاوت است.
لویت تنش های محیطی را به دو دسته تنش های زیستی و تنش های غیر زیستی تقسیم نمود. تنش های زیستی شامل حملة آفات و بیماری ها به گیاهان و رقابت با علف های هرز می شود. تنش های غیر زیستی مشتمل بر تنش های مربوط به آسیب های مکانیکی، ناهنجاری، اختلالات ناشی از کمی و زیادی حضور تنظیم کننده های رشد در گیاه و کاربرد علف کش ها، مشکلات ناشی از امواج الکترومغناطیسی و تنش های مرتبط با آب، خاک و دما می باشد. اثرات منفی دما بر گیاهان به عنوان مشکلی جدی مطرح است «که موضوع بحث مورد نظر ما می باشد».
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل 1: تنش سرما
مقدمه......................................................................................................................... 2
تنش های محیطی و نیاز به افزایش تولیدات گیاهی........................................................... 3
گسترش تنش سرمایی................................................................................................... 4
محدودة دمای بهینه و وقوع تنش سرما............................................................................. 4
طبقه بندی گیاهان بر اساس واکنش آنها به دماهای پایین................................................... 5
اثرات سوء تنش سرما................................................................................................... 6
1- خسارت مستقیم...................................................................................................... 6
2- خسارت غیر مستقیم................................................................................................. 7
اثرات سرما بر فرآیندهای مختلف گیاهی......................................................................... 8
الف) اثرات تنش سرما در سطح سلولی........................................................................... 8
ب) اثر تنش سرما روی فعالیت های فیزیولوژیک گیاه....................................................... 9
ب.آ) اختلال در فتوسنتز.............................................................................................. 10
ب.2) اختلال در تنفس............................................................................................... 10
ب.3) خسارت های بیوشیمیایی.................................................................................... 11
ب.3-1) اختلال در فعالیت آنزیم ها............................................................................. 11
ب-3-2) اختلال در سنتز ATP ................................................................................. 12
ب-3-3) خسارت های بیوشیمیایی ناشی از تشکیل سموم در فرآیندهای فیزولوژیک گیاه .. 12
ب-3-4) خسارت های ناشی از شکسته شدن پروتئین ها................................................. 13
ج) تنش سرما و فرآیندهای مختلف رشد....................................................................... 13
ج-1) جوانه زنی ....................................................................................................... 13
ج-2) اثر بر فرآیندهای مرحلة رویشی گیاه..................................................................... 15
ج-3) اثر بر فرآیندهای مرحلة زایشی گیاه...................................................................... 16
ج-4) عملکرد و تنش سرما.......................................................................................... 17
فصل2: فیزیولوژی مقاومت به تنش سرما
مقاومت در سطح سلول و فرآیندهای فیزیولوژیک آن..................................................... 20
سازوکار مقاومت گیاهان مختلف به سرما در مراحل مختلف رشد ................................... 21
فصل 3: تنش یخ زدگی
مقدمه....................................................................................................................... 24
پدیده یخ زدن............................................................................................................ 25
منابع تشکیل هسته های یخ........................................................................................... 26
یخ زدگی برون سلولی................................................................................................ 27
یخ زدگی درون سلولی .............................................................................................. 28
اثرات یخ زدگی بر بافت های گیاهی............................................................................ 29
الف- آب کشیدگی یا خشکیدگی............................................................................... 31
ب- خفگی ناشی از یخ.............................................................................................. 32
ج- یخ زدگی خاک.................................................................................................. 32
د- تخریب فیزیکی..................................................................................................... 33
ه- توسعه بیماری ها.................................................................................................... 34
و- کمبود مواد غذایی................................................................................................. 35
عوامل مؤثر در آسیب های ناشی از یخ زدگی................................................................ 35
فصل 4: مقاومت به یخ زدگی
مقدمه ...................................................................................................................... 37
مواد درون سلولی و فرآیند یخ زدگی سلول................................................................... 37
عوامل مؤثر در مقاومت به یخ زدگی گیاهان................................................................... 39
سازوکارهای مقاومت به یخ زدگی .............................................................................. 40
سازوکار اجتناب از تنش............................................................................................. 41
فصل 5: بهنژادی گیاهان برای مقاومت به سرما
اساس ژنتیکی تحمل به سرما........................................................................................ 45
تنوع قابل توارث ....................................................................................................... 47
روش های اصلاحی ................................................................................................... 51
فصل 6: اصلاح برای تحمل به یخ زدگی
اصلاح برای مقاومت به یخ زدگی از طریق غربال کردن در خارج از محدوده ی فنوتیپ های مشاهده شده در داخل ژنوم های موجود در گیاهان زراعی........... 56
فصل7: روش های نو در اصلاح برای مقاومت به دماهای پایین
چشم انداز ایجاد گیاهان مقاوم به تنش سرما و یخ زدگی با استفاده از روش های نو.......... 58
کشت آزمایشگاهی و کاربرد آن در انتخاب مقاوم به سرما .............................................. 59
القاء موتاسیون........................................................................................................... 61
استفاده از ژن های مسؤول پاسخ به سرما برای اصلاح گیاهان متحمل به یخ زدگی ............. 62
مهندسی تحمل به یخ زدگی به کمک روش های DNA نوترکیب.................................. 63
چشم اندازهای آینده.................................................................................................. 65
فصل 8: مقابله با سرما و یخ زدگی گیاهان
مقدمه....................................................................................................................... 69
الف- روش های کوتاه مدت....................................................................................... 70
الف-1) روش های افزایش گرما................................................................................... 71
الف-1-1) بخاری ها.................................................................................................. 71
الف-1-2) روش غرقاب کردن خاک........................................................................... 71
الف-1-3) آبیاری بارانی............................................................................................. 72
الف-1-4) انواع سیستم های آب فشان.......................................................................... 73
الف-1-5) ماشین های مولد باد.................................................................................... 74
الف-1-6) دستگاه های مولد مه................................................................................... 75
الف-1-7) بال گردها................................................................................................. 76
روش های بلند مدت (غیر فعال) حفاظت گیاهان در برابر تنش سرما و یخ زدگی................. 76
انتخاب مکان مناسب.................................................................................................. 76
انتخاب محصول......................................................................................................... 78
میزان رطوبت خاک.................................................................................................... 78
پوشش زمین.............................................................................................................. 78
انتخاب خاک مناسب................................................................................................. 79
شاخص های بقای مزرعه ای پاییزه بر اساس برآورد انجام شده از ارقام و نژادهای تطابق یافته به حداقل دما برای بقاء.................81
برخی از وسایل: سنجش صدمه دماهای پایین در گیاهان..................................................82
بافت شناسی در گیاهان
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 66 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
بافت شناسی در گیاهان
انواع بافتهای گیاهی
بافت مریستم
این بافت ، بافت فوقالعاده مهمی است چون منشا کلیه بافتها و ساختمانهای گیاهی است. بافت مریستم بافت نسبتا پیچیدهای است که در اندامهای مختلف به صور گوناگون یافت میشود و در هر مکان از خصوصیات ویژهای برخوردار است. اگر چه فعالیت مهم سلولهای بافت مریستم تقسیم و تکثیر سلولی است ولی در موقعیتهای مختلف و اندامهای مختلف ، شکل و وضعیت متفاوتی را به خود میگیرند و عهدهدار تشکیل اندامها و بافتهای خاصی میباشند.
بنابراین ، سلولهای مریستمی در جایگاههای مختلف از نظر فیزیولوژیکی و طرز تقسیم ، کاملا اختصاصی عمل میکنند. سلولهای بافت مریستم عموما فاقد واکوئل میباشند و گاه واکوئلهای ریزی دارند. دیواره سلولی نازک و فعالیت پرتوپلاسمی شدیدی داشته و قدرت تقسیم فوق العادهای در آنها وجود دارد. بطوری که یک سلول مریستمی ممکن است قدرت تقسیم خود را هزاران سال حفظ کند.
اصلاح گیاهان خود بارور
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 11 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 7 |
اصلاح گیاهان خود بارور
جمعیتهای بومی گیاهان خود بارور مخلوطی از لینههای خالص را تشکیل میدهند. با توجه به اینکه لینههای خالص در اثر خود باروری، نتایج شبیه به خود را به وجود میآورند، تولید ژنوتیپها و ترکیبات جدید در این جمعیتها خیلی به ندرت پدید میآید، که آنهم از اثرات ناچیز جهش و دگرگرده افشانی تصادفی میشود. پس، کارایی روشهای گزینش بدون دورگگیری به تنوع اولیه در جمعیتهای بومی وابسته است و پس از بهرهبرداری از تنوع موجود دیگر امکان پیشرفت وجود ندارد.
فایل فلش فارسی Galaxy Tab E T561 اندروید ???
فایل فلش فارسی Galaxy Tab E T561 اندروید 5?1
تا اطلاع ثانوی این محصول را خرید نفرمایید پشتیبانی نمیشود
سایت آگهی رایگان ثبت آگهی رایگان سایت آگهی بانک مقاله درج آگهی رایگان
فروشگاه فایل گفتگوهای تنهایی چگونه تبلیغات موثری داشته باشیم وکیل پایه یک مشاوره حقوقی بانک مقاله دانشجویی
- فایل فلش فارسی Galaxy Tab E T561 اندروید 5?1
دسته: فایل فلش
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: rar
حجم فایل: 0 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1دانلود رام رسمی و فارسی تبلت سامسونگ Galaxy Tab E T561
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دانلود رام رسمی و فارسی تبلت سامسونگ Galaxy Tab E T561
دانلود فایل فلش رسمی و فارسی تبلت Galaxy Tab E T561 اندروید 5
این رام رسمی و فارسی 100 درصد تست شده است
نسخه اندروید: 5
قابل فلش با Odin
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : فایل فلش فارسی Galaxy Tab E T561 اندروید 5?1 , Galaxy Tab E T561 , رام Galaxy Tab E T561 , رام سامسونگ Galaxy Tab E T561 , رام فارسی Galaxy Tab E T561 , فایل فلش Galaxy Tab E T561 , فایل Galaxy Tab E T561
فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V1.2
فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V1.2
تا اطلاع ثانوی این محصول را خرید نفرمایید پشتیبانی نمیشود
سایت آگهی رایگان ثبت آگهی رایگان سایت آگهی بانک مقاله درج آگهی رایگان
فروشگاه فایل گفتگوهای تنهایی چگونه تبلیغات موثری داشته باشیم وکیل پایه یک مشاوره حقوقی بانک مقاله دانشجویی
- فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V1.2
دسته: فایل فلش
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: rar
حجم فایل: 0 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V12
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V1.2
دانلود رام تبلت چینی با مادر بورد ET_86V2G_A23_V1.2 از کافه فایل سل
این فایل 100 درصد تست شده است
قابل فلش با Livesuit
دانلود فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V1.2
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V1.2 , فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V12 , دانلود فایل فلش تبلت چینی ET_86V2G_A23_V12 , رام A23 , رام ET_86V2G_A23_V12 , فایل ET_86V2G_A23_V12 , ET_86V2G_A23_V12
دانلود فایل فلش T736-MAINBOARD-V2.1
دانلود فایل فلش T736-MAINBOARD-V2.1
تا اطلاع ثانوی این محصول را خرید نفرمایید پشتیبانی نمیشود
سایت آگهی رایگان ثبت آگهی رایگان سایت آگهی بانک مقاله درج آگهی رایگان
فروشگاه فایل گفتگوهای تنهایی چگونه تبلیغات موثری داشته باشیم وکیل پایه یک مشاوره حقوقی بانک مقاله دانشجویی
- دانلود فایل فلش T736-MAINBOARD-V2.1
دسته: فایل فلش
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: rar
حجم فایل: 0 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1دانلود فایل فلش تبلت چینی T736MAINBOARDV21
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دانلود فایل فلش تبلت چینی T736-MAINBOARD-V2.1
دانلود رام تبلت چینی با ماربورد مدل T736-MAINBOARD-V2.1 از کافه فایل سل
این فایل 100 درصد تست شده میباشد
قابل فلش با livesuit
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : دانلود فایل فلش T736-MAINBOARD-V2.1 , رام T736MAINBOARDV21 , دانلود رام تبلت چینی با ماربورد مدل T736MAINBOARDV21 , دانلود فایل فلش تبلت چینی T736MAINBOARDV21 , فایل T736MAINBOARDV21
دانلود فایل فلش SCL-U31 بیلد ???
دانلود فایل فلش SCL-U31 بیلد 130
تا اطلاع ثانوی این محصول را خرید نفرمایید پشتیبانی نمیشود
سایت آگهی رایگان ثبت آگهی رایگان سایت آگهی بانک مقاله درج آگهی رایگان
فروشگاه فایل گفتگوهای تنهایی چگونه تبلیغات موثری داشته باشیم وکیل پایه یک مشاوره حقوقی بانک مقاله دانشجویی
- دانلود فایل فلش SCL-U31 بیلد 130
دسته: فایل فلش
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: rar
حجم فایل: 0 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 1دانلود فایل فلش SCLU31 بیلد 130
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دانلود فایل فلش SCL-U31 بیلد 130
دانلود رام رسمی گوشی هواوی SCL-U31 از کافه فایل سل
این فایل 100 درصد تست شده میباشد
بیلد: 130
اندروید: 5?1?1
SD CARD
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : دانلود فایل فلش SCL-U31 بیلد 130 , SCLU31 , دانلود فایل فلش SCLU31 بیلد 130 , دانلود رام رسمی گوشی هواوی SCLU31 , رام رسمی SCLU31 , فایل SCLU31 , فایل فلش SCLU31
ÇØáÇÚÇÊ ÓÇíÊ
-
ãÏíÑ ÓÇíÊ:saeedforu
-
ÇãÑæÒ:
-
˜áãÇÊ ˜áíÏí
ÂÎÑíä ãØÇáÈ
-
مبانی نظری و پیشینه تحقیق اشتیاق شغلی
چهارشنبه 103/9/28 -
پاورپوینت مدل شیء
چهارشنبه 103/9/28 -
مدل شیء (The Object Model)
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بانکداری
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی و مدل های پیش بینی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش به تبلیغات اینترنتی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت خودروسازی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازارهای مالی
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی واردات برنج
چهارشنبه 103/9/28 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق جهانی شدن و رقابت پذیری
چهارشنبه 103/9/28 -