ÏÑÈÇÑå ãÇ
,سایت مقاله,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله مگیران,سایت مقاله ها,سایت مقاله نورمگز,سایت مقاله سیویلیکا,سایت مقاله,سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله انگلیسی,سایت مقاله های فارسی Sid,سایت مقاله های فارسی پزشکی,سایت مقاله های فارسی حسابداری,سایت مقاله های فارسی نور,سایت مقاله های فارسی رایگان,سایت مقاله های فارسی روانشناسی,سایت مقاله های فارسی برق,سایت مقاله های فارسی علوم انسانی,سایت مقاله های فارسی شیمی,سایت مقالات مگیران,سایت مقالات علمی مگیران,دانلود مقاله از سایت مگیران,سایت مقاله های علمی,سایت مقاله های Isi,سایت مقاله های پزشکی,سایت مقاله های دانشجویی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله های علمی پژوهشی,سایت مقالات نورمگز,سایت مقالات علمی نورمگز,سایت مقالات حقوقی نورمگز,دانلود مقاله از سایت نورمگز,سایت دانلود مقاله سیویلیکا,سایت مقالات فارسی سیویلیکا,دانلود مقاله از سایت سیویلیکا,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله های خارجی,سایت مقاله روانشناسی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله Sid,سایت مقاله های انگلیسی حسابداری,سایت مقاله های انگلیسی پزشکی,سایت مقاله های انگلیسی کامپیوتر,سایت مقاله های انگلیسی مدیریت,سایت مقاله های انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله های انگلیسی رایگان,سایت های مقالات انگلیسی,سایت مقاله های علمی انگلیسی,معرفی سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی پلیمر,سایت مقالات فارسی,سایت مقالات فارسی پزشکی,سایت مقالات فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی کشاورزی,سایت مقالات فارسی مدیریت,سایت مقالات فارسی معتبر,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله انگلیسی مدیریت,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی رشد,سایت مقاله انگلیسی عمران,سایت مقاله انگلیسی حسابداری,سایت مقاله انگلیسی تربیت بدنی,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی,سایت مقالات انگلیسی
ÌÓÊÌæ
íæäÏåÇ
پیشینه پژوهش سلامت عمومی و تعارض متقابل کار- خانواده
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 136 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
توضیحات از متن فایل
چهارچوب این پژوهش پنداشتی بوده و بر پایه مفاهیم سلامت عمومی و تعارض متقابل کار- خانواده استوار است که در این راستا مفاهیمی همچون سلامت، تعاریف سلامت، ابعاد سلامتی، تعارض کار با خانواده، تعارض خانواده با کار و ابعاد آن ها (زمان، فشار، رفتار) مورد بحث قرار می گیرد.
سلامت یکی از واژه هایی است که بیشتر مردم با آن که مطمئن هستند معنای آن را می دانند، تعریف آن را دشوار می پندارند. از این رو تعاریف بسیاری از سلامت در دوره های مختلف شده است(37).
به طور کلی سلامتی مفهوم وسیعی دارد و تعریف آن تحت تاثیر میزان آگاهی و طرز تلقی جوامع با شرایط گوناگون جغرافیایی و فرهنگی قرار می گیرد. ضمن این که سلامتی یک روند پویاست و با گذشت زمان نیز مفهوم آن تغییر خواهد کرد(38). قدیمی ترین تعریف سنتی که از سلامتی شده است عبارت است از " بیمار نبودن". انتقاد وارد شده بر این تعریف آن است که نقش عوامل تعیین کننده زیست محیطی، اجتماعی، روان شناختی و فرهنگی را در تعریف سلامتی در نظر نگرفته است(42،39). نارسایی این مفهوم زیست پزشکی، منجر به ایجاد مفهوم اکولوژیک شده است که سلامت را به عنوان تعادل پویا بین انسان و محیط زیست و بیماری را به صورت عدم تعادل وجود انسان با محیط زیست در نظر می گیرد(40). با پیشرفت های علوم اجتماعی در دوران معاصر آشکار شد که سلامت می تواند تحت تاثیر عوامل اجتماعی، روان شناختی، فرهنگی، اقتصادی وسیاسی قرار گیرد و هنگام تعریف و اندازه گیری سلامت باید این عوامل را هم در نظر گرفت(41). مدل کلیت ترکیبی از همه مفاهیم نام برده شده را بیان می کند و می گوید: سلامت، نشانه ای از فکر سالم و عالی در بدن سالم و در خانواده های سالم و محیطی سالم است. این مدل به ارتقاء سلامت و حفظ آن تاکید می کند(37). تعاریف متعددی از سلامت وجـود دارد. فرهنگ وبسـتر سلامتی را وضعیت خوب جسـمانی و روحی و به خـصوص عاری بودن از درد یا بیـماری جسمی می داند در حالی که فرهنگ آکسـفورد سلامتی را وضعیت عالی جسم و روح و حالتی که اعمال بدن به موقع و موثر
انجام شود بیان می کند(42).
دان سلامتی را به صورت وضعیتی که در آن فرد تعادل و مسیر هدفمند را در محیط خود حفظ می کند، بیان می نماید. در حقیقت تعاریف سلامتی بر دو نظر کلی تاکید دارند، سلامتی پویا است و نه ایستا و محیط و زمینه زندگی افراد بر میزان دستیابی آن ها به سلامتی تاثیر گذار است(43). با این وجود تعریفی که بیشتر از همه درباره سلامت پذیرفته شده است، تعریف سازمان بهداشت جهانی است که در مقدمه اساسنامه آن ذکر شده است:" سلامتی عبارت است رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی و نه تنها بیماری یا معلول نبودن"(44). بدین منوال از تعریف سازمان جهانی بهداشت چنین بر می آید که سلامتی مفهومی بسیار گسترده تر از رفاه جسمی است و برای سالم بودن، تعادل و هماهنگی در عملکرد روان و مغز نیز الزامی است(45). در سال های اخیر با گنجاندن توانایی داشتن "یک زندگی اقتصادی و اجتماعی مثمر" این تعریف تقویت شده است. تعریف WHO از سلامتی از این نظر که بسیار گسترده است، مورد انتقاد قرار گرفته است و بعضی از اشخاص استدلال می کنند که نمی توان سلامت را به عنوان یک حالت کلی تعریف کرد بلکه باید به صورت یک فرایند تطبیق پیوسته با تقاضاهای دیگر زندگی و تغییراتی که به معنای زندگی داده می شود، در نظر گرفته شود. این یک مفهوم پویا است که کمک می کند تا مردم خوب زندگی کنند، خوب کار کنند و از زندگی خود لذت ببرند. بنابراین تعریف سازمان بهداشت جهانی از سلامت به نظر بسیاری از اشخاص به عنوان یک هدف آرمانی محسوب می شود تا فرضیه ای واقع بینانه که ممکن است در برخی از افراد وجود داشته باشد و در سایرین خیر(37).
به این منظور عده ای از محققان سازمان بهداشت جهانی یک تعریف عملیاتی را برای سلامتی بیان کرده اند که شامل 1- نبودن شواهد آشکار بیماری و درست عمل کردن شخص به طور عادی در حدود معیارهای پذیرفته شده سلامتی در مورد یک جنس، سن، جامعه و منطقه جغرافیایی.
2-کار کردن چند اندام بدن به اندازه کافی و در رابطه با یکدیگرکه نشانه نوعی تعادل یا پایداری بدن است. این حالت نسبتاً ثابت است اما چون انسان تابع محرک های داخلی است ممکن است تغییر نماید(42).
علی رغم محدودیت های نام برده مفهوم سلامتی مطابق تعریفWHO کاربرد مثبت و گسترده دارد و استاندارد"سلامت مثبت" را تعیین می کند. این تعریف نشان دهنده آرزوی مردم و نماینده هدف کلی یا هدفی است که مـلت ها باید برای آن بکوشند. سلامـت بر تمام ابعـاد زندگی افراد تاثیر گذار است، از طرف
دیگرشغل و حرفه، نقش اجتماعی و روابط بین فردی متاثر از سلامت می باشند(46).
در حرفه پرستاری چهار تعریف به واسطه چهار الگو توسط اسمیتپیشنهاد شده است:
1-الگوی ادیو منیستیک(ایده آلی): در این حالت فرد به خود یابی و حد کمال رسیده و توانایی خود را از بالقوه به بالفعل در می آورد.
2-الگوی سازگاری: انسان به طور موثر قادر به کنش با محیط فیزیکی و اجتماعی خود است.
3-الگوی ایفاء نقش: بیانگر میزان توانایی فرد در ایفای نقش خود به طور موثر است.
4-الگوی کلینیکی: فقدان علائم و نشانه های بیماری و ناتوانی قابل تشخیص با علم پزشکی است.
از نظر اسمیت الگوی ایده آلی جامع ترین الگو و الگوی کلینیکی سطحی ترین الگو است (42).
با توجه به تعاریف سلامتی متوجه می شویم که سلامتی دارای ابعاد متعددی است. بانکر و کووالکسی پنج بعد جسمی، روانی، اجتماعی، معنویو عقلانی را به عنوان ابعاد سلامتی معرفی نموده اند (45).در صورتی که آقا ملایی و ملک افضلی، علاوه بر ابعاد فوق، بعد شغلی را نیز جزء ابعاد سلامتی می دانند (47،37).
معمول ترین بعد سلامتی، سلامت جسمی است که نسبت به دیگر ابعاد سلامتی ساده تر می توان آن را ارزیابی کرد. سلامت جسمی در حقیقت ناشی از عملکرد درست اعضاء بدن است(38). نشانه های سلامت جسمی در فرد عبارت است از: سیمای خوب، پوست تمیز، اشتهای کافی، خواب راحت، وزن مناسب و .... (37). بعد دیگر سلامتی بعد روانی است که شامل توان واکنش در برابر انواع گوناگون تجربه های زندگی به صورت قابل انعطاف و معنی دار است(37). بعضی از نشانه های سلامت روانی عبارت است از: سازگاری فرد با خود و دیگران، قضاوت صحیح در برخورد با مسائل، داشتن روحیه انتقاد پذیری و داشتن عملکرد مناسب در برخورد با مشکلات(42،38).
مقاله با موضوع ازدواج
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 60 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
مقدمه:
ازدواج یکى از اساسى ترین و در عین حال حساس ترین مراحل زندگى انسان به شمار مى رود. انسان بنابر سرشت و ماهیت وجودى خویش و وابستگى به غیر، در پاسخ به نیازهاى درونى و بیرونى خود همواره از فردگرایى گریزان بوده است. حتى انسان بدوى نیز بى نیاز از زندگى مشترک(خانوادگى و گروهى) نبود. ازدواج اصلى ترین و عالى ترین نمود این پاسخ است و مظهرى از قانون گروه گرایى اوست.(به نقل از برهانی،1389)
تعریف ازدواج:
معمولا جامعه را در تقسیم بندی اولیه به چند نهاد اصلی تقسیم می کنند ازجمله:
1-نهاد خانواده
2-نهاد دین
3-نهاد علم
4-نهاد حکومت
5-نهاد دین و...
از میان این ها نهاد خانواده یکی از مهم ترین نهاد های اجتماعی است که با ازدواج شروع می شود.(صادقی،1384).ازدواج مهم ترین پیوندی است که بین دو نفر روی می دهد و سراغاز شکل گیری یک کانون حمایتی-عاطفی است که در کیفیت زندگی افراد و تربیت نسل های بعدی نقش حیاتی دارد.در واقع ازدواج در زمره ی پیچیده ترین روابط انسانی است که برخوردی شگفت انگیز میان فرهنگ و طبیعت یا قواعد اجتماعی و کشش جنسی است.(میرز،ماراتیل و تینگر،2005،به نقل ازمحسن زاده،1389)
اهمیت ازدواج:
چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق کانون های اصلاح و تربیت
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 36 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 36 |
توضیحات از متن فایل
کانون های اصلاح و تربیت
تاریخچه شکل گیری کانون های اصلاح و تربیت
تاریخچه شکل گیری کانون های اصلاح و تربیت در جهان
تعداد مردم فقیر و بیبضاعت (که بسیاری از آنها کودکان بودند) درگیر در گدایی، فحشا، و جرایم خرد در لندن آنقدر زیاد شده بود که در سال 1556میلادی یک مؤسسه که بهطور خاص برای کنترل این افراد طراحی شده بود، یعنی دارالتأدیب، تأسیس شد. بااینحال، جرایم نوجوانان و گدایی محدود به لندن نبودند. در نتیجه، مجلس در سال 1576 میلادی قانونی را تصویب کرد که باعث ایجاد مؤسسات مشابه در هر یک از شهرهای انگلستان شد. ساختار مؤسسات و مدل دارالتأدیب در سطح قاره گسترش یافت. در سال 1595، بهترین مؤسسه، مرکز بازپروری آمستردام بود که بهطورکلی برای رسیدگی به مشکل جرایم نوجوانان تأسیس شده بود. هدف این مؤسسه و نهادهای مشابه این بود که کمکم نظم و انضباط را القاء نموده و به جوانان بیاموزند که یک عضوِ مؤثر و سختکوشِ جامعه باشند ( 15 ) . در نیمه ی دوم قرن 17 میلادی دانشمندان و نویسندگان طرز اجرای مجازات ها و وضع زندان ها را شدیدا مورد انتقاد قرار داده ، اصلاح و تربیت اطفال بزهکار را در موسسات تربیتی پیشنهاد نمودند . به پیروی از عقاید مذکور در سال 1623 در شهر ناپل ( ایتالیا ) اولین زندان برای تفکیک و طبقه بندی زندانیان از لحاظ سن احداث گردید . در سال 1667 در شهر فلورانس ( ایتالیا ) اولین زندان به روش انفرادی جهت نگهداری اطفال تاسیس شد . در سال 1672 در فرانسه طبق فرمان پادشاه ، اطفال ولگرد که از لحاظ جسمی قدرت پاروزنی در کشتی را نداشتند به بیمارستان های خاص اعزام شدند . در سال 1703به امر پاپ کلمان XI در رم ، کانون اصلاح و تربیت سن میشل افتتاح شد . در این کانون ، جوانان به صورت دسته جمعی کار می کردند و شب ها در سلول ( خوابگاه انفرادی ) به سر می بردند و در بالای درب ورودی این زندان این چنین حک شده بود: " اگر با کار و انضباط نتوانیم محکومین را اصلاح و تربیت کنیم ، حبس کردن آنان به عنوان مجازات بی فایده است " . در سال 1735 م به دستور پاپ کلمان XII ، اولین دارالتادیب برای نگهداری دختران بزهکار در رم بنا گردید ( 4 ) . در سال 1788 در انگلستان ، اولین کانون اصلاح و تربیت جهت نگهداری اطفال افتتاح گردید . در قانون جزایی 1810 ناپلئون ( فرانسه ) اطفال کمتر از 7 سال غیر مسوول و کیفر اطفال بیش از 7 سال تا 16 سالگی تمام ، با توجه به قوه درک و تشخیص یا عدم قوه ممیزه تعیین گردید . نظر به این که در قانون مذکور ، روش خاصی برای اجرای مجازات اطفال بزهکار مقرر نگردیده بود ؛ اطفال در صورت محکومیت ، در زندان ها با بزرگسالان در یک جا نگهداری شده و وضع اسف باری داشتند . در فرمان 18 آوریل و 29 سپتامبر 1841 ، لزوم تاسیس دارالتادیب جهت تفکیک اطفال از بزرگسالان تاکید شد . در سال 1820 قسمتی از زندان « گالون » و در سال 1824 قسمتی از زندان « استراسبورک » و در سال 1830 بخشی از زندان « تلوز » برای نگهداری اطفال اختصاص یافت . اولین موسسه تربیتی در سال 1839 در « سن هیلر » افتتاح گردید . در سال 1819 در سیسیل ( ایتالیا ) اولین موسسه تربیتی شروع به کار کرد ( 4 ) . در سال 1825 در ایالت نیویورک ( امریکا ) به پیروی از عقاید « جان هوارد » اولین موسسه جهت نگهداری اطفال به نام خانه امن ، تاسیس شد . خیلی زود خانههای امن دیگری نیز در سایر شهرهای امریکا ، از جمله بوستون (1826) و فیلادلفیا (1828) تاسیس شد.
دانلود نقشه ساختمان ویلای و مسکونی با جزئیات سازه ای
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 2701 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
دانلود نقشه ساختمان ویلای با سازه فلزی و همراه با جزئیات سازه ای
به همراه یک ساختمان مسکونی دو طبقه فلزی با جزئیات سازه ای
این نقشه های مورد تایید سازمان نظام مهندسی و شهرداری می باشد.
دانلود 3 نقشه ساختمان مسکونی 2 طبقه (فلزی و بتنی)-عمران99
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 2717 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
دانلود 3 نقشه ساختمان مسکونی دو طبقه(فلزی و بتنی)
این نقشه ها دارای نقشه های سازه ای و معماری می باشد.
این نقشه های مورد تایید سازمان نظام مهندسی و شهرداری می باشد.
جزوه سرجوش گذاری
دسته بندی | صنایع نفت و گاز |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 732 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 9 |
سرجوش گذاری یا Spool Generation یکی از مباحث کلیدی دفتر فنی پایپینگ در پروژه ها می باشد.
در این مقاله، به سرجوش گذاری آیزومتریکهای پایپینگ می پردازیم که بی شک یکی از بحث برانگیز ترین موضوعات مرتبط با کار گروههای اجرا است. شایان ذکر است که سرجوش گذاری آیزومتریک های پایپینگ به طور معمول توسط نرم افزار Spoolgen و یا ماژول Spooler نرم افزار PDMS انجام می گیرد. اما به تجربه دریافته ام که خروجی این نرم افزارها نیز بدون بررسی و ویرایش افراد ماهر عملاً قابل استفاده نخواهد بود.
به همت : مسعود آج وند
جزوه استاتیک
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 12691 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
بهترین جزوه استاتیک تمام رنگی
درمان یبوست، کاهش چربی دور شکم و پیشگیری از دیابت با رژیم غذایی
دسته بندی | آموزشی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 552 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
درمان یبوست، کاهش چربی دور شکم و پیشگیری و کنترل دیابت با رژیم غذایی جادویی
خصوصیات کتابچه حاظر:
1) بر پایه علم پزشکی بوده و از منابع موثق دراین زمینه استفاده شده است.
2) بر روی گروه های مختلف تست شده است.
3) مناسب برای کسانی که قصد دارند چربی دور شکم را سریع از بین ببرند.
4) مناسب برای افراد دارای بیماری دیابت یا قند آن ها لبه مرز است
5) مناسب برای افراد دارای یبوست که از دارو برای نرم شدن شکم استفاده می کنند.
6) دارای برنامه غذایی بسیار منحصر به فرد و خاص.
7) معرفی چند محصول منحصر به فرد با کالری منفی
مقدمه :
در سال های اخیر چاقی و اضافه وزن به یک معضل جهانی تبدیل شده و اکثر کشورهای دنیا بخصوص کشورهای درحال توسعه با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. چاقی عامل به وجود آمدن بسیاری از بیماری ها خطرناک از جمله بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، دیابت و ... است. کاهش وزن حتی در حد 3% می تواند خطر بیماری قلبی عروقی را در حد معنی دار کاهش دهد. افزایش نمای شاخص بدن بین 25 تا 30 کیلوگرم بر متر مربع بدن با دو تا چهار سال کاهش عمر همراه است. مداخلاتی نظیر تغییر سبک زندگی، مصرف دارو و بعضی اوقات جراحی می تواند منجر به کاهش وزن گردد. چالش های زیادی برای تعیین روش کاهش وزن که در دراز مدت موثر باشد وجود دارد. اکثر افراد چاق، کالری بیشتری نسبت به مقدار مورد نیاز خود مصرف میکنند. احتمالاً ترکیب رژیم پرکالری و عدم فعالیت جسمانی منجر به همهگیری (اپیدمی) چاقی در جهان شده است و این مشکل در کشور عزیزمان هم اپیدمی است.
فهرست مطالب موجود در کتابچه:
مقدمه
بیان مسئله
تعریف چاقی
تعریف دیابت
تعریف یبوست
کدام غذاها بدون فیبرند؟
کدام فیبر، لینت مزاج بهتری دارد؟
انواع فیبرها
کم فیبرترین و پرفیبرترین خوراکی ها
نکاتی بسیار مهم برای کنترل و درمان کامل یبوست
تاثیر مصرف مواد بر چربی دور شکم
دلایلی که چربی شکم شما آب نمی شود
معرفی یک ماده غذایی جالب و مفید برای لاغری
مواد غذایی که شکم را کوچک می کند
غذاهایی با کالری منفی
نتیجه گیری
رژیم به همراه کمی فعالیت بدنی ساده
برنامه غذایی بسیار دقیق توام با نرمش صبحگاهی خانگی
هر روز نرمش های زیر را بعد از بیدار شدن و در رختخواب انجام دهید
صبحانه
میان وعده
ناهار
شام
نکته بسیار مهم
انتظار واقع بینانه از این برنامه غذایی و رژیم
جزوه انتقال حرارت
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 14887 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
از بهترین جزوات انتقال حرارت نوشته شده توسط دانشجوی کارشناسی دانشگاه تبریز ابوالفضل تقی زاده با خط خوش وتمام رنگی
اجرای پایپینگ (لوله کشی) در پروژه های صنعتی
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 10196 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 240 |
کتاب فارسی ارزشمند اجرای پایپینگ (لوله کشی) در پروژه های صنعتی
شامل مباحث:
انواع قراردادها
مناقصه و برآورد قیمت
مراحل اجرایی پروژه اجرایی
چارت سازمانی پروژه اجرایی
معرفی واحد های مختلف مهندسی در پروژه های اجرایی صنعتی
شناسایی اجزای پایپینگ
مقدمات اجرایی پایپینگ
نحوه مدیریت اطلاعات تیم پایپینگ
اسپول سازی و ایرکشن
اجرای نصب
سیستم گزارش دهی در پایپینگ
تهیه صورت وضعیت پایپینگ
ساپورت در پایپینگ
تست پکیج های پایپینگ
فرم های QC
جوینت هیستوری
و ...
ÇØáÇÚÇÊ ÓÇíÊ
-
ãÏíÑ ÓÇíÊ:saeedforu
-
ÇãÑæÒ:
-
˜áãÇÊ ˜áíÏí
ÂÎÑíä ãØÇáÈ
-
مبانی نظری و پیشینه تحقیق اشتیاق شغلی
پنج شنبه 103/9/1 -
پاورپوینت مدل شیء
پنج شنبه 103/9/1 -
مدل شیء (The Object Model)
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بانکداری
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی و مدل های پیش بینی
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش به تبلیغات اینترنتی
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت خودروسازی
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازارهای مالی
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی واردات برنج
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق جهانی شدن و رقابت پذیری
پنج شنبه 103/9/1 -