سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ÏÑÈÇÑå ãÇ

سایت مقاله

,سایت مقاله,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله مگیران,سایت مقاله ها,سایت مقاله نورمگز,سایت مقاله سیویلیکا,سایت مقاله,سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله انگلیسی,سایت مقاله های فارسی Sid,سایت مقاله های فارسی پزشکی,سایت مقاله های فارسی حسابداری,سایت مقاله های فارسی نور,سایت مقاله های فارسی رایگان,سایت مقاله های فارسی روانشناسی,سایت مقاله های فارسی برق,سایت مقاله های فارسی علوم انسانی,سایت مقاله های فارسی شیمی,سایت مقالات مگیران,سایت مقالات علمی مگیران,دانلود مقاله از سایت مگیران,سایت مقاله های علمی,سایت مقاله های Isi,سایت مقاله های پزشکی,سایت مقاله های دانشجویی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله های علمی پژوهشی,سایت مقالات نورمگز,سایت مقالات علمی نورمگز,سایت مقالات حقوقی نورمگز,دانلود مقاله از سایت نورمگز,سایت دانلود مقاله سیویلیکا,سایت مقالات فارسی سیویلیکا,دانلود مقاله از سایت سیویلیکا,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله های خارجی,سایت مقاله روانشناسی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله Sid,سایت مقاله های انگلیسی حسابداری,سایت مقاله های انگلیسی پزشکی,سایت مقاله های انگلیسی کامپیوتر,سایت مقاله های انگلیسی مدیریت,سایت مقاله های انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله های انگلیسی رایگان,سایت های مقالات انگلیسی,سایت مقاله های علمی انگلیسی,معرفی سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی پلیمر,سایت مقالات فارسی,سایت مقالات فارسی پزشکی,سایت مقالات فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی کشاورزی,سایت مقالات فارسی مدیریت,سایت مقالات فارسی معتبر,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله انگلیسی مدیریت,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی رشد,سایت مقاله انگلیسی عمران,سایت مقاله انگلیسی حسابداری,سایت مقاله انگلیسی تربیت بدنی,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی,سایت مقالات انگلیسی

ÌÓÊÌæ

ÔȘå åÇí ÇÌÊãÇÚí

مقاله ترجمه شده گونه های گیاهی بومی مناطق خشک ایران، توزیع و پتا

مقاله ترجمه شده گونه های گیاهی بومی مناطق خشک ایران، توزیع و پتانسیل آنها برای اصلاح و نگهداری زیستگاه ها قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 1141 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
مقاله ترجمه شده گونه های گیاهی بومی مناطق خشک ایران، توزیع و پتانسیل آنها برای اصلاح و نگهداری زیستگاه ها قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقاله ترجمه شده گونه های گیاهی بومی مناطق خشک ایران، توزیع و پتانسیل آنها برای اصلاح و نگهداری زیستگاه ها قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

به صورت خلاصه ی این فصل یک نمای کلی از انواع پوشش گیاهی در مناطق خشک ایران ارائه می دهد و در مورد مفاهیم حفاظت از تنوع زیست محیطی و نقش گیاهانی بومی که می توانند در توانبخشی مراتع ایفا کنند؛ بحث می کند. نمونه هایی از تلاش برای احیای پوشش گیاهی موفق ارائه شده است.

 

نکات کلیدی

 

  • ویژگی های محیط زیست(توپوگرافی،آب و هوا) نقش مهمی در تنوع و غنای گیاهی ایران دارد.بر اساس عوامل محیطی چهار منطقه ی زیست محیطی بر اساس غنای گیاهی خاص از پایین ترین منطقه تا بالاترین منطقه (هیرکانی،دریای عمان،زاگرس و مناطق .......ایران) به ترتیب تاسیس شده اند.ارتفاع آن در 28 متری نزدیکی دریای خزر تا 5.56 متری در رشته کوه های البرز واقع شده است. دو رشته کوه( زاگرس و البرز) نقش دیواری که از نفوذ رطوبت به مرکز ایران (اثر سایه باران) جلوگیری می کند را ایفا می کنند. در حدود 8000 گونه ی گیاهی در ایران، که بیشتر آنها طرز رویش متفاوتی دارند (گیاهان دارویی، چمن،درختچه و درخت) در منطقه ی هیرکانی واقع در بخش شمالی ایران توزیع شده است. در مقابل کمترین تنوع گیاهی در جنوب ایران(منطقع خلیج-عمان) که یک منطقه مسطح است، می باشد.
  • بالاترین منطقه ی وسیع (ایران-تورانی) در مرکز ایران که به دو قسمت کوه و دشت تقسیم شده، توزیع شده اند. بخش غربی ایران(منطقه زاگرس) به وسیله ی رطوبت دریای سیاه و مدیترانه که از برف زمستان می باشد؛ گونه های گیاهی با اشکال مختلف شاخ و برگ گیاهان، چمن،درخت پوشیده شده است. توپوگرافی و آب و هوا تاثیر زیادی در توزیع و غنای گیاهی در ایران دارد و یک نقش مهمی در تنوع زیستی و محیط زیست کشور ایفا می کند.
  • ایران 86 میلیون هکتار مراتع طبیعی دارد.در طول 50 سال گذشته، بسیاری از مناطق نیمه خشک به گندم زار بدون کم کردن جایگزین های چراگاه حیوانات تبدیل شده است. این تغییر منجر به سنگینی فشار چراگاه ها به پوشش گیاهی مراتع شده است. ایران از تنوع غنی از خانواده، جنس و گونه های گیاهان( 8000 گونه) برخوردار است. به عنوان یک منبع قابل توجه از منابع ژنتیک گیاهی و تنوع زیستی جهان، در نتیجه ی افزایش فشار چرا بر تنوع گیاهی انجام شده و با توجه به ابداع شیوه چرای پایدارتر مطالعاتی انجام گرفته است. مناطق خشک از افزایش بیابان زایی رنج می برتد. بیشتره پوشش های گیاهی زمین تبدلیل به زمین های بی ثمر و لخت می شوند.این از دست دادن پوشش گیاهی نه تنها منجر به بیابان زایی می شود، بلکه به تغییر جهانی آب و هوا به دلیل کاهش ظرفیت محیط برای جذب کربن از جو کمک می کند.
  • خروج می تواند به عنوان یک ابزار مدیریت برای بازگرداندن مراتع پوشش گیاهی در نظر گرفته شود. خروج دام یا به صورت طولانی مدت و یا فصلی یک روش ساده و ارزان ترمیم و بهبود مراتع است. شیوه های مناسب مدیریتی و اتخاذ روش های مناسب ترمیم به منظور ارتقا سطح تجدید و اصلاح مراتع، نیاز به اطلاعات کافی و دانش در مراتع دارد. از آنجا که پوشش گیاهی به شکل یک بخش قبل توجهی از ساختار اکوسیستم طبیعی می باشد، بنابراین مطالعه و بررسی اولین گام به سوی به دست آوردن دانش علمی، درک دقیق از پدیده ها و وقایع در حال وقوع در مراتع می طلبد. علاوه بر این، مرتعداران با مشاهده وظعیت درونی و بیرونی خروج می توانند وضعیت مراتع در داخل و خروج را ارزیابی کنند.
  • احیای گیاهی در مقیاس بزرگ با استفاده از هر دو گونه گیاهان بومی (عمدتا درخچه تاغ مانند SPP) و گونه های وارداتی (عمدتا گونه Atriplex canescens) به عنوان بخشی از پروژه های مشارکتی برای از بین بردن خشکسالی، بهبود بهره برداری مراتع و آموزش عملیات نهالستان، تکثیر گیاهی و تکنولوژی احیای گیاهی طراحی شده است.

 

کلمات کلیدی: منطقه زیست محیطی، تنوع زیستی، فیزیوگرافی، آب و هوا، سایه باران، احیای رویش، خروج از چرا، بوته، آتریپلکس، تاغ، تپه های شن و ماسه

 


مقاله ترجمه شده یک روش کارآمد کنترل حافظه برای ویدئو و پردازش تص

یک روش کارآمد کنترل حافظه برای ویدئو و پردازش تصویر در تلویزیون های دیجیتال
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 961 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
مقاله ترجمه شده یک روش کارآمد کنترل حافظه برای ویدئو و پردازش تصویر در تلویزیون های دیجیتال قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقاله ترجمه شده یک روش کارآمد کنترل حافظه برای ویدئو و پردازش تصویر در تلویزیون های دیجیتال قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

چکیده

 

تصاویری با وضوح بالا برای کیفیت بالاتر (HD) و قدرت تفکیک فوق العاده بالای (UHD) تلویزیون دیجیتال و انتقال داده ها بین پردازنده و حافظه اغلب به یک سیستم تبدیل راه باریکه نیاز دارد. پردازش سیگنال ویدئو و تصویر معمولا نیاز به بلوک های پیکسلی مربعی یا مستطیلی شکل داده برای پردازش سیگنال دارد. این نیاز به از پیش پر شدن مکرر و ردیف جدید فعال، و در نتیجه تاخیر بیشتری برای خواندن و نوشتن داده پیکسلی در حافظه دارد. من پیشنهاد می کنم از یک کنترل کننده ی کارآمد حافظه برای ویدئو و پردازش تصویر به منظور کاهش تاخیر در خواندن و نوشتن بلوک های داده پیکسلی استفاده شود. کنترل کننده حافظه یک قاب داده پیکسلی با توزیع خطوط به هم پیوسته از داده پیکسلی به بانک های متعدد در دنباله می باشد. بهره وری از آن بیشتر با پروتکل های واسط مانند AMBA AXIکه در آن تراکنش های برجسته مجاز میباشند، افزایش می یابد. کنترل کننده ی حافظه بر طبق طرح پیشنهادی طراحی شده و عملکرد و بهره وری با آثار قبلی مقایسه می شود.

 

1-مقدمه

 

یک تصویر دیجیتال شامل آرایه دو بعدی از داده های پیکسلی؛ و یک ویدئو شامل چندین فریم تصویر دیجیتال می باشد. تعداد پیکسل در یک قاب تصویر بستگی به وضوح تصویر دارد. وضوح تصویر تلوزیون های دیجیتال با توجه به تقاضاهای فیلم با کیفیت بالا از حالت استاندارد (SD, 720*480) به حالت کیفیت فوق العاده (UHD, 3840*2160) و (UHD 7680*4320) افزایش یافته است. عملیات پردازش تصویر و ویدئو معمولا نیاز به بلوک های داده پیکسلی دو بعدی در یک قاب دارد.[1] سایز بلوک ها از پیکسل های 2*2 تا 128*128 بسته به عملیات پردازش تصویر متفاوت است.[1,2] شکل بلوک مربعی یا مستطیلی می باشد.

 

اندازه داده های پیکسلی در یک قاب از تصویر 4k USD برای فرمت RGBA 32 بیتی در حدود 33 مگابایت است. به طور کلی داده های پیکسلی در مموری با توجه به شکل همان قاب تصویر به منظور کاهش میزان محاسبه ی به دست آوردن آدرس های خواندن و نوشتن ذخیره شده است. در نتیجه نیاز به فضای حافظه ی بیشتر برای داده­ی پیکسلی یک قاب از 33 مگابایت می باشد؛ زیرا بعضی فضاهای حافظه بلا استفاده است، مگر اینکه تعداد از پیکسل های افقی با قدرت 2 منطبق باشد. بعلاوه، چندین قاب داده ی پیکسلی برای تعداد زیادی از پردازش تصویر و ویدئو و فضای حافظه در بسیاری از موارد برای اطلاعات قاب مورد نیاز است. دستگاه های حافظه برای اطلاعات قاب معمولا در همان PCB خارج از دستگاه تراشه در SDRAM نصب شده است. زمانی که داده­ی بعدی در یک ردیف متفاوت در دستگاه DRAM ذخیره می شود؛ یک چرخه ی انتظار به وجود می آید. داده ی پیکسلی از یک قاب و در نتیجه یک بلوک معمولا در چندین ردیف به هم پیوسته از یک بانک به شکل دو بعدی ذخیره می شود. ردیف های جدید باز شده و چندین با بسته می شوند؛ در حالی که خواندن یک بلوک از داده های پیکسلی، در چرخه ی انتظار انباشته شده است. به منظور حل این مشکل، لازم است داده بتواند در پیشبرد بافر حافظه خوانده شود؛ به طوری که می توانند بلافاصله به واحدهای پردازش تزریق شوند. سایز بلوک که بزرگتر می شود، سایز بافر حافظه بزرگتر نیز نیاز می شود. به علاوه، زمانی که آدرس داده ها برای پردازش بعدی در پیشبرد ناشناخته است، واکشی اولیه داده پیکسلی با استفاده از یک حافظه ی بافر قابل اجرا نیست.

 


دانلود مقاله ترجمه شده آبگیری زمین قابل ویرایش با فرمت doc به هم

دانلود مقاله ترجمه شده آبگیری زمین
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 4039 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52
دانلود مقاله ترجمه شده آبگیری زمین قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

دانلود مقاله ترجمه شده آبگیری زمین قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

آبگیری زمین

 

1.. کد عمومی مورد نیاز

 

یوروکد 7 ، 5.4 می گوید:

 

آب ممکن است از زمین توسط زهکشی گرانشی ، با پمپاژ از چاهک ، از چاه یا چاه های مته ای یا الکترو-اسمزی برداشت شود. طرح پذیرفته شده بستگی خواهد داشت به:

 

- زمین موجود و شرایط آب های زیرزمینی

 

- خصوصیات پروژه: به عنوان مثال عمق خاکبرداری و حوزه آبگیری

 

در طرح آبگیری ، شرایط زیر باید مناسب در نظر گرفته شود:

 

  • در مورد خاکبرداری ، جهت خاکبرداری در همه اوقات، تحت تاثیر آب های زیر زمینی ضعیف و بیش از حد سنگین یا تخریب پی، ثابت می ماند ، برای مثال با توجه به تحت فشار آب زیاد ، لایه تراوایی کمتر نباید رخ دهد.
  • طرح نباید منجر به نشست زیاد یا آسیب به ساختارهای مجاور شود.
  • طرح باید با ازدست دادن بیش از حد بستر زمین از یک سمت یا خاکبرداری پی اجتناب کند.
  • بجز در مواردی که مصالح بطور مساعد یکنواخت درجه بندی شود ، می تواند خودش به عنوان مصالح فیلتر محسوب شود ، فیلترهای کافی حول چاهک ها باید تامین شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ انتقال خاک با آب پمپاژ شده انجام نمی گردد.
  • آب از خاکبرداری برداشته می شود که باید بطور معمول بخوبی از ناحیه خاکبرداری شده تخلیه شود.
  • طرح آبگیری باید طراحی ، تنظیم و برای حفظ و نگهداری سطوح آب انجام شود و فشار منفذی در طرح بدون نوسانات مهم پیش بینی می شود.
  • باید حاشیه ی ظرفیت پمپاژ کافی باشد و ظرفیت پشتیبان باید در خلال ته نشینی در دسترس باشد.
  • هنگامی که آب زیرزمینی مجاز، به سطح اصلی آن برمی گردد ، مراقبت لازم باید برای جلوگیری از مشکلاتی از قبیل فروریختگی خاک از یک ساختار حساس مثل سست بودن خاک انجام شود.
  • طرح نباید منجر به انتقال بیش از حد آب آلوده به خاکبرداری شود.
  • طرح نباید منجر به استخراج بیش از حد در یک حوزه آبریز مرزی شود.

 

 

 


مقاله ترجمه شده روش تخمین ضریب لرزه ای برای سدهای خاکی و دیواره

مقاله ترجمه شده روش تخمین ضریب لرزه ای برای سدهای خاکی و دیواره های خاکی بلند مبنی بر عملکرد آنها قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 2864 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 74
مقاله ترجمه شده روش تخمین ضریب لرزه ای برای سدهای خاکی و دیواره های خاکی بلند مبنی بر عملکرد آنها قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقاله ترجمه شده روش تخمین ضریب لرزه ای برای سدهای خاکی و دیواره های خاکی بلند مبنی بر عملکرد آنها قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

چکیده :

 

 به دنبال بررسی مطالب مربوطه ، این مقاله روش جدیدی را برای تخمین ضریب لرزه ای در سدهای خاکی و دیواره های خاکی بلند مبنی بر عملکردشان ارائه می دهد. این روش بر اساس یک رگراسیون یا روش برگشتی استاتیکی از داده های عددی برای 1084 توده ی لغزشی است که از 110 انالیز غیر خطی واکنش به لرزه در بخش های دو بعدی با دامنه ی ارتفاع 20 الی 120 متری ناشی می شود. در ابتدا ، این روش بالاترین مقدار ضریب لرزه ای یعنی Khmax را به عنوان تابع های زیر تخمین می زند : بالاترین شتاب زمینی در میدان آزاد ، بازه ی زمانی و دوره ی غالب تحرکات لرزه ای ، بازه ی زمانی بنیادی و غیر خطی لرزش های سد ، و استحکام پی خاکی یا لایه های سد ، و به همین شکل ، ویژگی های هندسی و موقعیت توده های لرزشی نیز تخمین زده می شود. سپس ، اقدام به تخمین مقدار موثر ضریب لرزه ای KhE به عنوان صدک یا مقدار درصدی Khmax می نماید تا به همراه موارد مورد نیاز برای فاکتور استاتیک کاذب از امنیت برابر یا بیشتر از 1.5 استفاده شود. تخمین مقدار KhE به جابجایی های انحرافی شیب دار به سمت پایین و توجهات محافظه کارانه به انالیزهای بلوک های لغزشی بستگی دارد .

 

1 . مقدمه

 

 بدیهی است که ارزیابی استحکام لرزه ای سازه های زمینی ممکن است با این روش ها صورت گیرد : الف ) انالیزهای سنتی استاتیک کاذب . ب ) روش هایی که بر اساس جابجایی تعداد زیادی از متغییرها صورت می گیرد ( روش نیومارک یا بلوک لغزشی ) . پ ) انالیزهای عددی تغییر شکل و فشار دینامیکی . اگرچه انالیزه های قوی مانند روش پ امروزه بسیار رایج هستند ، اما روش های الف و ب همچنان به عنوان یک اصل در مراحل اولیه ی طرح در فعالیت های مهندسی برای طرح های لرزه ای سد های خاکی و دیواره های بلند خاکی در سراسر جهان استفاده می شوند .

 

انالیز استاتیک کاذب فوایدی دارد که تجربیات زیادی در آن وجود دارد و دارای هزینه ی کم و استفاده از آن اسان است ، چون در این روش ، بیشتر به تخمین فاکتور امنیت FSd نیاز است و نه شکست لرزه ای دامنه های شیب دار سازه . مشکل گفته شده در شکل 1 نشان داده شده است که مشکلات چشمگیری از پارامترهای مانند بیشترین شتاب لرزه ای در پوسته PGA ، در بیرون زدگی در سطح صخره ها یعنی PGA صخره ، و در میدان آزاد پی خاکی PGA را نشان می دهد. مقیاس حیاتی و اصلی کل انالیز ، مقدار نیروی لختی افقی Fh است که در مرکز جاذبه ی توده ی لغزشی به کار رفته و با جرم توده ی لغزشی W که با ضریب لرزه ای Kh چند برابر شده ، مساوی می باشد . به طور کلی ، مقدار Fs باید در دوره ی طرح زمین لرزه منعکس کننده ی لرزش های توده ی لرزشی باشد و بنابراین ، بخش های معقول آن نیز حیاتی است.

 

با توجه به اینکه توده ی لغزشی به طور کل محکم نیست ، موقعیت های مختلف در این توده در فاز و با همان شدت نمی لرزند . بنابراین ، مقدار Kh باید با برایند شتاب افقی پیشینه ی زمانی در توده ی لغزشی برابر باشد که به نوبه ی خود با برایند نیرو در طول باند برشی در بدنه ی سد مرتبط شده است. انتظار می رود که این زمان شتاب ، همانند شکل هندسی توده ی لغزشی در نقش ویژگی های سد و برانگیختگی باشد ، و همچنین ، تحت تاثیر لغزش به کار رفته در باند برشی که مشخص کننده ی توده ی لغزشی در بدنه ی سد است باشد.

 

با این همه ، دو روش برای تخمین برایند شتاب و جابجایی توده های لغزشی وجود دارد ، مانند ، روش مجزا شده که در آن وامنش دینامیکی سد جدا از لغزش هر توده ای در آن محاسبه می شود . و روش جفتی که در آن واکنش دینامیکی و توده ی لغزشی به طور همزمان برای جابجایی شتاب در نظر گرفته می شوند .

 


مقاله ترجمه شده آینده اتوماسیون ساخت و ساز اختلال فن آوری و نتیج

مقاله ترجمه شده آینده اتوماسیون ساخت و ساز اختلال فن آوری و نتیجه حضور رباتیکقابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 7080 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
مقاله ترجمه شده آینده اتوماسیون ساخت و ساز اختلال فن آوری و نتیجه حضور رباتیک قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقاله ترجمه شده آینده اتوماسیون ساخت و ساز اختلال فن آوری و نتیجه حضور رباتیکقابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

چکیده

 

مقاله زیر گرایش ها و نتایج و فرصت های گذشته و حال را برای اتوماسیون ساخت و ساز آینده که فراتر از مفهوم فعلی اتوماسیون ساخت و ساز می باشد را توصیف می کند. شاخص های مختلف نشان می دهد که روش ساخت و ساز متعارف به محدودیت رسیده است. رویهم قرار گرفتن منحنی S می تواند برای برای توصیف رابطه ی بین رکود و محدودیت های فنی ساخت و ساز های متداول و آغز، توسعه، و رشد استراتژی های جدید و تکنولوژی های اتوماسیون ساخت و ساز استفاده شود . اگر چه روش های اتوماسیون ساخت و ساز هنوز هم در مرحله نوآوری هستند، می توان انتظار داشت که با تلاش مداوم در تحقیق و توسعه این روش ها ممکن است به زودی به مرحله رشد رسید و در مقیاس بزرگ تری به کار گرفته شود. علاوه بر این؛ این مقاله نشان می دهد که در طول زمان، توانایی سیستم های زباتی افزایش یافته، اجازه میدهد بیشتر و بیشتر در محیط های ساختار نیافته کار کند و همچنین در حوزه های متعدد و متنوع مستقر شود. در حال حاضر می توان مشاهده کرد که تکنولوژی اتوماسیون ساخت و ساز، روش STCR، سیستم های ربات خدمتگزار، و سایر تکنولوژی های میکروسیستم با محیط زیست ساخته شده ادغام شده، به عناصر اصلی ساختمان، اجزای ساختمان و وسایل ساختمان تبدیل می شود.

 

مقدمه

 

هر ملتی به کارایی به منظور دستیابی به حفظ بهروه وری و رشد اقتصادی اهمیت می دهد. جایی که منابع طبیعی مورد بهره برداری و قابل فروش وجود ندارد؛ بهره بردارب بالای اقتصادی می تواند فقط از طریق تکنولوژی پیشرفته انجام شود. علاوه بر این، فرایتد های اقتصاد اجتماعی و تکنولوژی اجتماعی کارآمد و مقرون به صرفه به تغییرات جمعیتی مربوط به سن نیاز دارد. تخمین زده می شود که نیمی از کل سرمایه گذاری های ملی به ساخت زیست محیطی؛یعنی زیر ساخت ها و امکانات، با مفهوم تاکید بر اهمیت استراتژیک بخش ساخت و ساز اختصاص داده شود. مطالعات نشان می دهد که بهره وری در صنعت ساخت و ساز در سراسر جهان اخیراً کاهش یافته ایت. (شکل 1). صنعت ساخت و ساز یکی از پایین ترین سرمایه گذاری را نسبت به سایر صنایع دارد. علاوه بر این، شرایط کاری نامناسب ممکن است به شرایط بد انسانی یا نارسایی های تکنولوژیکی مربوط باشد، همچنین (شکل 2) به عنوان یک سود پایین در صنعت ساخت و ساز به وسیله ی نسل جوان، مصرف فوق العاده از مواد خام و انرژی به وسیله ی فرایند های ساخت و ساز و تولید ساختمانها و غیره نشان داده می شود؛ ارائه دهندگان چاش هایی صنایع ساخت و ساز و معماری متداول در حال حاضر راه حلی برای ان ندارند.علاوه بر این، میزان نقص، افزایش هزینه ها و بیهودگی ها همچنین بیهودگی تلاش مدیریت استراتژیک برای مواجهه با این مسائل نشان میدهد که ساخت و ساز متداول تا حد ممکن به عملکرد فنی خود رسیده است.

 


مقاله ترجمه شده تاثیر انبوه سازی زمان بندی شده پروژه هاس ساخت و

مقاله ترجمه شده تاثیر انبوه سازی زمان بندی شده پروژه هاس ساخت و ساز یک مورد از استان گائوتنگ آفریقای جنوبی
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 283 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
مقاله ترجمه شده تاثیر انبوه سازی زمان بندی شده پروژه هاس ساخت و ساز: یک مورد از استان گائوتنگ آفریقای جنوبی قابل ویرایش با فرمت doc همراه اصل مقاله

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقاله ترجمه شده تاثیر انبوه سازی زمان بندی شده پروژه هاس ساخت و ساز: یک مورد از استان گائوتنگ آفریقای جنوبی قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

 

چکیده:

انبوه سازی برنامه ساخت و ساز در پروژه های ساخت و ساز در دنیا غیر معمول نیست و صنعت ساخت و ساز آفریقای جنوبی و چالش های عدم ارائه پروژه ها در زمان مقرر از این قاعده مستثنی نیست. در جهت یافتن اقدامات کاهش انبوه سازی برنامه ریزی شده، اولین گام شناسایی علت های این انبوه سازی ها می باشد. این مقاله تاثیرات انبوه سازی برنامه ریزی شده ی پروزه های ساخت و ساز را در گائوتنگ- صنعت ساخت و ساز افریقای جنوبی ارزیابی می کند. داده های استفاده شده در این مقاله از منابع اولیه و ثانویه استخراج شده است. داده های ثانویه از طریق بررسی منون مرتبط جمع آوری شده است. داده های اولیه از طریق پرسشنامه به خوبی سازمان یافته و بین مهندسین ساخت و ساز توزیع شده ،جمع آوری شده است.که آنها شامل: معمارها، نقشه برداران، مهندسین عمران، مدیران ساخت و ساز و مدیران پروژه ها. از 200 پرسشنامه فرستاده شده، 146 سوال پاسخ داده شده و نرخ پاسخ 73% بود. اطلاعات به دست آمده از پرسشنامه ها با استفاده از روش آماری توصیفی تجزیه تحلیل شد. یافته های حاصل از مطالعه نشان داد که تمدید زمان، افزایش هزینه ها، از دست دادن سود، اختلافات، کیفیت پایین کار به دلیل شتاب پروژه، ایجاد استرس در مشتری، خسارت های شتاب انجام شده، اعتبار پایین تیم ادغام شده، ادعا ها و تاخیر در گرفتن سود به توسط مشتری تاثیر زیادی بر انبوه سازی برنامه ریزی شده پروژه های ساخت و ساز در گائوتنگ، آفریقای جنوبی شده است. این مطالعه به بدنه ی دانش موضوع تاثیر انبوه سازی برنامه ریزی شده پروژه های ساخت و ساز در گائوتنگ، آفریقای جنوبی کمک می کند.

 


مقاله ترجمه شده تجزیه و تحلیل دینامیکی سد خاکی آسیب دیده با 2011

تجزیه و تحلیل دینامیکی سد خاکی آسیب دیده با 2011 ساحل اقیانوس آرام زلزله Tohoku
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 5945 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44
مقاله ترجمه شده تجزیه و تحلیل دینامیکی سد خاکی آسیب دیده با 2011 ساحل اقیانوس آرام زلزله Tohoku

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

 

قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

چکیده

 

این مطالعه مکانیسم های شکست احتمالی و رفتار دینامیکی سد فوجینوما را بررسی می کند که پس از سال 2011 ساحل اقیانوس آرام Tohoku را لرزاند. مطالعه شامل دو بخش است: بررسی از طریق آزمایش های میدانی و آزمایشگاهی و یک شبیه سازی عددی از سد. سنجش میدان و آزمایش های آزمایشگاهی برای کسب اطلاعات لازم انجام شده بود. مشاهدات میکروترموری از ابقاء بخشی از سد شکست خورده برای استخراج داده از خصوصیات دینامیکی آن انجام شده بود. آزمایش های آزمایشگاهی و سه بعدی اطلاعات مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل ها را فراهم می کند. برای تجزیه و تحلیل لرزه ای ، روش عنصر محدود جفت شده ی جامد-سیال، اعمال و مشاهده شده بود و حرکات شبیه سازی شده زمین لرزه توهوکوی 2011 به صورت ورودی بکار برده شده است. رفتار مکانیکی مصالح سد با استفاده از معیار شکست مور-کلمب توصیف شده بود. تجزیه و تحلیل فرکانس و دینامیکی انجام شده بود و رفتار سد و پدیده شکست ممکن ارائه شده است. بعلاوه ، یک مقایسه بین نتایج شبیه سازی و وجود واقعیت ها بحث شده است.

 

کلمات کلیدی: سد خاکی ، زمین لرزه ، عنصر محدود ، دینامیک ، سد فوجینوما

 

  1. مقدمه

 

آسیب و از دست دادن زندگی ناشی از زمین لرزه وسیع هستند. این تقویت شده است زمانی که توسط فروپاشی های ضروری فراساختاری از قبیل یک سد یا یک نیروگاه برق به پایان برسد ، که کاملا کل شهر را تخریب می کند. آب و برق بوسیله سدها تامین می شوند که برای بقای یک جامعه ضروری هستند ، نه مزایای دیگری که آنها بوجود می آورند مثل توریسم یا کنترل سیل. با این وجود ، زمانیکه یک سد می شکند ، تخریب اغلب کشنده است که باعث می شود آسیب جبران ناپذیری به زمین ، مردم و به اقتصاد وارد کند.

 

به دنبال گسترش زمین لرزه در ژاپن در 11 مارس سال 2011 ، هفت سد آسیب دیده بود و سد فوجینوما با نیرویی که از خود ایجاد کرده بود فرو ریخته بود که زمین لرزه ای به بزرگی 9.0 ریشتر بوجود آورده بود و به عنوان زمین لرزه ساحل اقیانوس Tohoku در سال 2011 شناخته شده است ( از این پس ، زمین لرزه Tohoku 2011). سد فوجینوما ساخته شده بود تا به عنوان تامین کننده آب برای اهداف آبیاری خدمت کند. سد بر روی انشعاب رودخانه آبوکوما ، نزدیک سوکاگاوا در اداره فوکوشیما ، ژاپن قرار گرفته بود. آن به دنبال زمین لرزه Tohoku 2011 شکسته شد ( شکل 1 ). این شکست باعث سیلی شد که 19 خانه را شست و برد و دیگران آسیب دیدند ، یک پل را از کار انداخت و جاده ها را با خاک و شن مسدود کرد. هفت لاشه پس از تجسس که در پایین شروع شده بود کشف شد و یک فرد گم شده شناسایی شده بود.

 


 


مقاله ترجمه شده IPv6 با متن انگلیسی

مقاله ترجمه شده IPv6 با متن انگلیسی
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 54 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
مقاله ترجمه شده IPv6 با متن انگلیسی

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

مقاله ترجمه شده IPv6 با متن انگلیسی

 

internet protocol version 6 (ipv6) is a network layer protocol for packet-switched internetworks. it is designated as the successor of ipv4, the current version of the internet protocol, for general use on the internet.

the main improvement brought by ipv6 is the increase in the number of addresses available for networked devices, allowing, for example, each mobile phone and mobile electronic device to have its own address. ipv4 supports 232 (about 4.3 billion) addresses, which is inadequate for giving even one address to every living person, let alone supporting embedded and portable devices. ipv6, however, supports 2128 (about 340 billion billion billion billion) addresses, or approximately 5×1028 addresses for each of the roughly 6.5 billion people alive today. with such a large address space available, ipv6 nodes can have as many universally scoped addresses as they need, and network address translation is not required.

introduction

by the early 1990s, it was clear that the change to a classless network introduced a decade earlier was not enough to prevent the ipv4 address exhaustion and that further changes to ipv4 were needed.[1] by the winter of 1992, several proposed systems were being circulated and by the fall of 1993, the ietf announced a call for white papers (rfc 1550) and the creation of the "ipng area" of working groups.[1][2]

ipng was adopted by the internet engineering task force on july 25, 1994 with the formation of several "ip next generation" (ipng) working groups.[1] by 1996, a series of rfcs were released defining ipv6, starting with rfc 2460. (incidentally, ipv5 was not a successor to ipv4, but an experimental flow-oriented streaming protocol intended to support video and audio.)

it is expected that ipv4 will be supported alongside ipv6 for the foreseeable future. however, ipv4-only clients/servers will not be able to communicate directly with ipv6 clients/servers, and will require service-specific intermediate servers or nat-pt protocol-translation servers. free ipv4 adresseses will exhaust around 2010, which is within the depreciation time of equipment currently being acquired.

ترجمه

packet-switchedاینترنت پروتکل ویرایش 6 یک پروتکل لایه ای شبکه ای برای در کارهای اینترنتی می باشد. این نسخه از ip به اندازه ipv4 ،که نسخه فعلی پروتکل اینترنت برای کاربردهای عمومی در اینترنت است ،موفق طراحی شده است. مهمترین بهبودی که در ipv6 ایجاد شده است ، افزایش تعداد آدرسهای در دسترس برای تجهیزات شبکه شده است ، برای مثال ، هر تلفن همراه و وسیله الکترونیکی متحرک دارای آدرس خاص خود می باشد. ipv4 از 232 آدرس ( در حدود 3/4 بیلیون آدرس ) پشتیبانی میکند ، که برای تخصیص یک آدرس برای هر فرد زنده ناکافی است، و فقط برای وسایل نصب شده و تجهیزات پورتابل کفایت می کند . با اینحال ، ipv6 از 2128 آدرس (در حدود 340 بیلیون بیلیون بیلیون بیلیون آدرس) پشتیبانی میکند ، یعنی برای هر کدام از 5/6 بیلیون فرد زنده ، 1028 ×5 آدرس تخصیص داده می شود. با چنین حجم بالایی از آدرسها ی در دسترس ،گره های ipv6 می توانند آدرسهای گسترده در سطح جهانی را بدون اینکه نیازی به انتقال آدرس شبکه باشد ،داشته باشند.

مقدمه:

در اوایل دهه 1990 مشخص شده بود که تغییر ایجاد شده به شبکه طبقه بندی نشده ده سال قبل برای جلوگیری از رده خرج نشدن آدرس ipv4 کافی نیست و نیاز به تغییرات بیشتری در ipv4 وجود دارد. در زمشتان سال 1992 ،سیستمهای چند منظوره به گردش در آمدند و در پاییز 1993 ،ietf فرخوانی را برای آگاهی عمومی (rfc 1550( منتشر کرد و گروههای کاری "ipng area" را ایجاد کرد. ipng بوسیله گروه کاری مهندسی اینترنت (ietf) در 25 ژولای 1994 همراه با تشکیل چندین گروه کاری تحت نام " نسل بعدی ip" ایجاد شد. در سال 1996 یک سری از rfcها برای تعریف ipv6 منتشرشد که با rfc2460 شروع میشد. ( در ضمن ipv5 به اندازه ipv4 موفق نبود ،اما یک پروتکل تجربی برای پشتیبانی صوت و تصویربود.)

انتظار میرفت که ipv4 در کنار ipv6 از آینده قابل پیش بینی حمایت کند . ولی ، کلاینتها/سرورهای ipv4 به تنهایی قادر به ارتباط مستقیم با کلاینتها/ سرورهای ipv6 نبود ، و به سرورهای واسطه با کار مشخص یا سرورهای انتقالی پروتکل nat-pt نیاز بود. آدرسهای رایگان ipv4 در سال 2010 ، زمانی که برای استهلاک تجهیزات فعلی صرف میشود ، از رده خارج می شوند.

 


مقاله ترجمه شده Microprocessor

مقاله ترجمه شده Microprocessor
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 79 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
مقاله ترجمه شده Microprocessor

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

مقاله ترجمه شده Microprocessor

مقاله ترجمه شده ریزپردازنده Microprocessor در 21 صفحه

 

A microprocessor (abbreviated as µP or uP) is an electronic computer central processing unit (CPU) made from miniaturized transistors and other circuit elements on a single semiconductor integrated circuit (IC) (aka microchip or just chip).

Before the advent of microprocessors, electronic CPUs were made from discrete (separate) TTL integrated circuits; before that, individual transistors; and before that, from vacuum tubes. There have even been designs for simple computing machines based on mechanical parts such as gears, shafts, levers, Tinkertoys, etc. Leonardo DaVinci made one such design, although none were possible to construct using the manufacturing techniques of the time.

The evolution of microprocessors have been known to follow Moore"s Law when it comes to steadily increasing performance over the years. This suggests that computing power will double every eighteen months, a process that has been generally followed since the early 1970"s — a surprise to everyone involved. From humble beginnings as the drivers for calculators, the continued increase in power has led to the dominance of microprocessors over every other form of computer; every system from the largest mainframes to the smallest handheld computers now use a microprocessor at their core.

یک ریزپردازنده (علائم اختصاری آن up یا MP است) واحد پردازش اصلی حسابگر الکترونیکی(یا کامپیوتر) است که از ترانزیستورهای کوچک و دیگر اجزای مدار،روی یک مدار مجتمع نیمه رسانا lic ساخته شده.پیش از پیدایش ریزپردازنده ها،CPU های الکترونیکی از مدارهای مجتمع جداگانه ی TTL ،قبل از آن از ترانزیستورهای جدا و قبل از ترانزیستورها از لامپ های خلأ ساخته می شدند. حتی نمونه هایی مربوط به ماشین های ساده حسابگر که شامل قسمت های مکانیک مثل چرخ دنده ها،شافت ها،اهرم ها، Tinkertoys و غیره بودند نیز وجود داشته است.لئوناردوداوینچی یک چنین طرحی را ساخت،هر چند کسی قادر به استفاده از تکنیک های صنعتی آن زمان نبود.تکامل و توسعه ریزپردازنده ها به خاطر کارائی روز افزون آن ها در طی سالها به عنوان دنباله ی Moare s law شناخته شده اند.این نشان می دهد که قدرت حسابگری (پردازش) هر 18 ماه دوبرابر می شود،جریانی که کلا از اوایل دهه ی 1970 شروع شده.باعث تعجب هر فرد درگیر در این مسایل-از اوایل شروع استفاده درایورها برای ماشین حساب ها،افزایش مداوم قدرت(نیرو)باعث برتری ریزپردازنده ها نسبت به هر کامپیوتر دیگری شده در هسته ی(مرکز) هر سیستمی از بزرگترین mainframe (قالب اصلی) گرفته تا کوچکترین کامپیوترهای دستی از یک ریزپردازنده استفاده می شود.

 


مقاله ترجمه شده اینترنت Firewall

مقاله ترجمه شده اینترنت Firewall
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 200 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50
مقاله ترجمه شده اینترنت Firewall

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

مقاله ترجمه شده اینترنتFirewall

بخشی از متن:
تعدادی موضوعات طراحی اساسی وجود دارند که باید توسط یک شخص خوش اقبال که مسئولیت او طراحی ، تعیین و اجرا یا نظارت بر نصب یک firewall است، تعیین شوند….
فهرست مطالب:
1- بعضی تصمیمات اساسی طراحی در یک firewall چه چیزهایی هستند؟
2- انواع اصلی و اساسی firewall ها کدام هستند ؟
2.1- firewall های لایه شبکه
2.2- firewall های لایه کاربرد( Application larger)
3- سرورهای پرکسی چه چیزهایی هستند و چه کاری می کنند ؟
4- بعضی ابزارهای پخش بسته ای ارزان چه چیزهایی هستند ؟
5- بعضی قوانین منطقی فیلتر کردن برای یک صفحه پخش بر مبنای
5.2- توضیح
6- تعدادی از قوانین منطقی فیلتر کردن برای یک cisco چه چیزهایی هستند؟
6.1- اجرا
6.2- توضیحات
6.2- ضعف ها (نقاط ضعف؟)
7- منابع مهم در یک firewall چه چیزهایی هستند؟
8- DMZ چیست و چرا من یکی از آن را می خواهم ؟
9- من چطور می توانم ایمنی و قابلیت DMZ خود را افزایش دهم ؟
10- « تنها نکته ی شکست » چیست و من چطور می توانم از آن اجتناب کنم? 11- چطور می توانم جلو تمام موارد بد را بگیریم ؟
12- من چطور می توانم دستیابی (ورود) به وب را محدود کنم تا کاربران نتوانند قسمت های مربوط به کار را ببینند ؟

 

عنوان انگلیسی مقاله: Internet Firewalls
عنوان فارسی مقاله: فایروال های اینترنت
دسته: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

 


<      1   2   3   4      >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز