ÏÑÈÇÑå ãÇ
,سایت مقاله,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله مگیران,سایت مقاله ها,سایت مقاله نورمگز,سایت مقاله سیویلیکا,سایت مقاله,سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله انگلیسی,سایت مقاله های فارسی Sid,سایت مقاله های فارسی پزشکی,سایت مقاله های فارسی حسابداری,سایت مقاله های فارسی نور,سایت مقاله های فارسی رایگان,سایت مقاله های فارسی روانشناسی,سایت مقاله های فارسی برق,سایت مقاله های فارسی علوم انسانی,سایت مقاله های فارسی شیمی,سایت مقالات مگیران,سایت مقالات علمی مگیران,دانلود مقاله از سایت مگیران,سایت مقاله های علمی,سایت مقاله های Isi,سایت مقاله های پزشکی,سایت مقاله های دانشجویی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله های علمی پژوهشی,سایت مقالات نورمگز,سایت مقالات علمی نورمگز,سایت مقالات حقوقی نورمگز,دانلود مقاله از سایت نورمگز,سایت دانلود مقاله سیویلیکا,سایت مقالات فارسی سیویلیکا,دانلود مقاله از سایت سیویلیکا,سایت مقاله های فارسی,سایت مقاله فارسی,سایت مقاله های خارجی,سایت مقاله روانشناسی,سایت مقاله های روانشناسی,سایت مقاله Sid,سایت مقاله های انگلیسی حسابداری,سایت مقاله های انگلیسی پزشکی,سایت مقاله های انگلیسی کامپیوتر,سایت مقاله های انگلیسی مدیریت,سایت مقاله های انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله های انگلیسی رایگان,سایت های مقالات انگلیسی,سایت مقاله های علمی انگلیسی,معرفی سایت مقاله های انگلیسی,سایت مقاله فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی پلیمر,سایت مقالات فارسی,سایت مقالات فارسی پزشکی,سایت مقالات فارسی رایگان,سایت مقالات فارسی کشاورزی,سایت مقالات فارسی مدیریت,سایت مقالات فارسی معتبر,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی,سایت مقاله انگلیسی مدیریت,سایت مقاله انگلیسی روانشناسی رشد,سایت مقاله انگلیسی عمران,سایت مقاله انگلیسی حسابداری,سایت مقاله انگلیسی تربیت بدنی,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه,سایت مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی,سایت مقالات انگلیسی
ÌÓÊÌæ
íæäÏåÇ
پاورپوینت سنسورمادون قرمز، صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35
دسته بندی | برق |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 225 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
پاورپوینت سنسورمادون قرمز.صفحه کلید ماتریسی.سنسورLM35 در 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
?حسگرهای حرارتی با دقت سانتیگراد
شرح کلی:
سری LM35 شامل حسگرهای حرارتی آی سی مانندی هستند که ولتاژ خروجی آنها با درجه حرارت سیلسیوس (سانتیگراد) نسبت خطی دارد. در نتیجه LM35 بر حسگر های حرارتی خطی که بر حسب درجه کلوین اندازه گیری می شوند، برتری دارد چرا که بدینگونه لازم نیست کاربر یک ولتاژ ثابت زیاد را از خروجی آن کم کند تا مقیاس سانتیگراد مناسب را بدست آورد. با استفاده از LM35 برای بدست آوردن یک مقدار دقیق شاخص در 1/4°C± در دمای اتاق و±3⁄4°C در درجه حرارت بین −55 تا +150°C اضافه یا کم میکنیم و به هیچ درجه بندی یا لوازم دیگری نیاز نیست. به منظور درجه بندی و اندازه گیری در سطح wafer ، هزینه کمی مورد استفاده قرار می گیرد.
مقاومت ظاهری پایین خروجی LM35، خروجی خطی و اندازه گیری ذاتی دقیق، فصل مشترکی است جهت خواندن یا کنترل آسان شدت جریان برق که می توان با منبع تکی برق یا اضافه و کم کردن منابع از آن استفاده کرد. از آنجا که این پدیده تنها 60 میلی آمپر از منبع دریافت می کند، خودگرمایی بسیار پایینی دارد، کمتر از 0.1°C در هوای معمولی . LM35 جهت عملکرد در درجه حرارت −55° تا +150°C مجاز می باشد در حالیکه LM35C برای درجه حرارت −40° تا +110°C (−10° با دقت اصلاح شده) مجاز می باشد. سری LM35 در بسته های ترانزیستور TO-46 کیمیایی موجود میباشد در حالیکه LM35C، LM35CA و LM35D در بسته های ترانزیستور TO-92 موجود است. LM35D نیز در یک بسته کلی کوچک نصب شده بر روی یک سطح 8 گرافیتی و بسته TO-220 پلاستیکی موجود می باشد.
ویژگی ها :
اندازه گیری دقیق به درجه سیلسیوس (سانتیگراد)
عامل مقیاس خطی + 10.0 mV/°C
دارای دقت تضمینی تا 0.5°C (در +25°C)
مجاز برای درجه حرارت −55° تا +150°C
مناسب برای کاربردهای متحرک
هزینه پایین به دلیل استفاده از لوازم wafer-level
عملکرد از 4 تا 30 ولت
فشار جریان برق کمتر از 60 میلی آمپر
خودگرمایی پایین، 0.08°C در هوای ساکن
غیر خطی تنها در شاخص ±1⁄4°C
خروجی مقاومت ظاهری پایین ، 0.1 W برای بار 1میلی آمپر
?کاربردها :
LM35 را می توان همچون دیگر حسگرهای حرارتی آی سی به آسانی مورد استفاده قرار داد. آن را می توان بر روی سطح چسباند یا پیوست کرد و درجه حرارت آن در حدود 0.01°C درجه حرارت سطح خواهد بود البته با این فرضیه که درجه حرارت محیط تقریبا با درجه حرارت سطح یکسان است. اگر درجه حرارت هوا بسیار پایین تر یا بالاتر از درجه حرارت سطح باشد، درجه حرارت واقعی LM35 به اندازه درجه حرارت متوسط بین درجه حرارت سطح و درجه حرارت هوا می باشد. چنین فرآیندی بخصوص برای بسته پلاستیکی TO-92 صحت دارد که در آنها گرافیت های مسی اصلی ترین مسیر گرمایی جهت انتقال گرما به داخل قطعه است، در نتیجه ممکن است درجه حرارت آن بیش از اینکه به درجه حرارت سطح نزدیک باشد به درجه حرارت محیط نزدیک باشد. به منظور کم کردن این اشکال، اطمینان حاصل کنید که سیم پیچی LM35 در زمان باقی گذاشتن قطعات در همان درجه حرارت مورد نظر برای سطح است.
پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 632 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 36 |
پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه:
دروضعیت کنونی دنیا تولیدوتوزیع موادغذائی نه تنها ازجنبه اقتصادی بلکه ازجنبه سیاسی اهمیت فراوانی پیدا کرده است.همه ما درزندگی روزمره مان بابسته بندی سروکارداریم اما اگرازماخواسته شود که آنرا توضیح دهیم هرکدام تصویرمتفاوت ازدیگری درذهن داریم.بهترین واژه برای بسته بندی که امروزه نیزاین تعریف بعنوان کاملترین تعریف برای بسته بندی کاربردداردعبارتست از:
1-یک سیستم که زمان تهیه کالا راجهت انتقال - توزیع - ذخیره –خرده فروشی ومصرف کاهش میدهد.
2-یک مفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده درشرایط مطلوب وبا حداقل هزینه است.
3-یک عمل فنی اقتصادی است که هزینه تحویل کالارابه حداقل می رساند درحالیکه فروش ودرنتیجه سودحاصل ازآن رابه بالاترین حدافزایش می دهد.
اهداف:
n1-افزایش سطح تولیدات غذائی کشورازطریق برنامه ریزی مناطق باتوجه به محصولات موجودوامکانات بالقوه. n2-ارتقاء سطح تولیدات غذائی کشورازطریق بهینه ازمواد اولیه وجلوگیری ازهدررفتن غذا بابهره گیری ازفن آوریهای جدید وبکارگیری نیروی متخصص به نحوی که محصولات مزبور بتوانددرعرصه بین الملل ازهرنظرباکالای مشابه رقابت منطقی داشته باشد.
پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرمافزار به مدل کارایی شبکههای
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 616 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 58 |
پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرمافزار به مدل کارایی شبکههای صف (QN) و تولید بازخورد از نتایج ارزیابی کارایی در 58 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
عناوین مورد بحث
•انگیزهها و اصول عمومی
•پیش زمینه
•ضرورت و اهداف
•تشریح متدولوژی ارزیابی کارایی
•مثال کاربردی: سیستم خود پرداز بانکی(ATM)
•جمع بندی و نتیجه گیری
انگیزههای تحلیل کارایی نرم افزار
üهزینه های هنگفت مالی، انسانی و زمانی تولید و توسعه یک سیستم نرم افزاری بزرگ
üکیفیت نرمافزار تا حدود زیادی توسط مشخصههای کارایی مثل زمان پاسخ، توان عملیاتی، و بهرهوری منابع تعیین میشود üشناسایی زود هنگام مشکلات کارایی در سطح معماری نرمافزار ×افزایش هزینه تغییر طراحی با جلو رفتن در فرایند تولید × üتأیید اعتبار انتخابهای طراحی یا مقایسه طراحی های مختلف از دیدگاه کارایی ü
دو پرسش در اینجا مطرح است:
–چگونه کارایی را در فرایند تولید نرمافزار ارزیابی کنیم؟ –کی کارایی باید ارزیابی شود؟
پاورپوینت بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات کوچک و
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 408 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 99 |
پاورپوینت بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات کوچک و متوسط در 99 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کلیات تحقیق
مساله اصلی تحقیق
تشریح وبیان موضوع
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
فرضیههای تحقیق
چارچوب نظری و مدل تحلیلی تحقیق
نوع و روش تحقیق
قلمرو مکانی تحقیق
محدودیتهای تحقیق
بنگاهای کوچک و متوسط قلب اقتصاد جهان امروز هستند.
با آغاز موج صنعتی شدن و توسعه کشورها، رقابت برای ایجاد صنایع بزرگ و تولید انبوه و یکسان شکل گرفت و در سه ربع اول قرن بیستم به اوج خود رسید. اما ربع آخر قرن، مفهوم جدیدی معادلات توسعه و پیشرفت را دگرگون ساخت. ”کوچک زیباست“.
امروزه تردیدی در نقش و اهمیت صنایع کوچک و متوسط برای رشد و توسعه اقتصادی کشورها وجود ندارد و هر دو گروه، کشورهای صنعتی و در حال توسعه با سیاستگذاری و برنامه ریزی لازم در صدد ساماندهی، رفع موانع و مشکلات و بهبود فضای کسب و کار و فراهم ساختن زمینه لازم به منظور بهرهگیری هر چه بیشتر از این صنایع در راستای توسعه کارآفرینی، حل معضل بیکاری، افزایش ارزش افزوده و صادرات صنعتی، توسعه منطقه ای و کمک و بهبود و توزیع درآمد در جامعه و مواردی از این قبیل میباشند.
از طرف دیگر اقدام به نوآوری یا تن دادن به نابودی به موضوعی مهم و بحرانی در صنایع گوناگون مبدل شده است. و اثربخشی سازمانی کاملاً با نوآوری عجین شده است اغلب شرکتهای دارای عملکرد برتر در عرصه رقابت با سایر شرکتها، بخش عمده موفقیت خود را مدیون فعالیتهای نوآورانه هستند که در بسیاری از موارد مبتنی بر تکنولوژی است. امروزه خلق محصولات، فرآیندها و خدمات جدید منبع اصلی ایجاد مزیت رقابتی شناخته میشود و میدانیم که تکنولوژی عامل اصلی ظهور چنین نوآوریهایی است
تشریح مساله وبیان موضوع
Úبنگاههای کوچک و متوسط به عنوان بستر خلق و بکارگیری نوآوریها و عامل محرک نظامهای اقتصادی در حرکت به سوی نظام اقتصادی دانش مدار شناخته شدهاند این بنگاهها به کمک کارآفرینان، ایدههای جدید تلاشها را با توجه به نیازهای روز بازار به محصول و یاخدمات تبدیل کرده و بخاطر انعطاف پذیری بالایشان نسبت به صنایع بزرگ می توانند سهم بالایی در بر طرف سازی نیازهای مشتریان داشته باشند.
Úبرخی از زمینههایی که منجر به ایجاد قابلیتهای نوآوری در بنگاههای کوچک و متوسط میشود به شرح زیر است: Úبنگاههای کوچک و متوسط به دلیل تخصصی شدن کارهایشان، (بنیاد توسعه فردا، 1382) بیشترین خلاقیت، نوآوری و تحقیقات کاربردی را در جهت تنوع بخشیدن به تولیدات و کسب بازارهای جدید از خود نشان میدهند. Ú بسیاری از پیشرفتها، ناشی از اختراعات کوچک و در عین حال دقیق است و چون بکارگیری و فروش اینگونه پیشرفتهای کوچک و دقیق برای صنایع بزرگ قابل توجیه نیست، چنین فرصتهایی در خلق نوآوریهای جدید، مورد بی توجهی صنایع بزرگ قرار میگیرد Úفعالیتهای سازمانی را که ممکن است منجر به خلق نوآوری گردد، میتوان به شکل بهتری در بنگاههای کوچک و متوسط کنترل و هدایت کرد.
Ú با توجه به اهمیت نوآوری تکنولوژیک در توسعه وعملکردکسب و کارهای کوچک و متوسط، شناسایی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک مهمترین پیش نیاز حرکت به سوی استقرار سیستمهای نوآورانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط خواهد بود. بنابراین محرک اصلی انجام تحقیق حاضر پاسخگویی به سوال اصلی زیر است: Úمهمترین عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در کسب و کارهای کوچک ومتوسط در ایران کدامند؟
ضرورت و اهمیت موضوع
4/98 درصد از کسب و کارها در ایران از نوع بنگاههای خرد (با نیروی کار 1 تا 9 نفر) هستند، در حالی که نسبت کل بنگاههای کوچک (از 10 تا 49 نفر) تنها 4/1 درصد است. این اطلاعات عدم تجانس آشکاری را در بین تعداد بیشمار بنگاههای خرد و تعداد بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط نشان میدهد. باید توجه داشت که عدم وجود تعداد مناسبی از صنایع متوسط (که با صنایع بزرگ در حدود 2/0 درصد از کل کسب و کارها را تشکیل میدهند) میتواند بر توانایی صادرات ایران اثر منفی گذارد.
Úبا توجه به توزیع ارزش افزوده براساس اندازههای مختلف بنگاههای صنعتی طی سالهای گذشته، مشاهده میشود که عمده ارزش افزوده بخش صنعت، دربنگاههای بزرگ (بنگاههای بالای 200 نفر) ایجاد شده است. درحقیقت، به دلیل موانع موجود درراه رشد صنایع کوچک در ایران، این صنایع نمیتوانند رشد کنند وبه بنگاههای متوسط تبدیل شوند. درنتیجه سیرطبیعی رشد سازمانها درصنایع ایران مشاهده نمیشود وما درایران با دودسته بنگاههای کوچک که سهم کوچکتری درارزش افزوده دارند و بنگاههای بزرگ (که عمدتاً توسط بخش دولتی ایجاد شدهاند) روبرو هستیم.
Úبررسی توزیع تعداد شاغلان بخش صنایع کشورهای تازه صنعتی شده و مقایسه آن با ایران نیز نشان می دهد که صنایع کوچک و متوسط سهمی بیش ازصنایع بزرگ دراشتغال دارند. به عنوان مثال همان طورکه درجدول (1) مشاهده میشود. سهم اشتغال در بخش صنایع کوچک و متوسط کشورتایوان 70% و درصنایع بزرگ این کشور 30% است وعموماً بیش از 50% نیروی شاغل صنایع کشورهای تازه صنعتی شده در بخش صنایع کوچک ومتوسط شاغل میباشند واین درحالی است که درایران سهم صنایع کوچک ومتوسط ازاشتغال دربخش صنعت تنها 37% می باشد.
پاورپوینت اشتراک گذاری دانش در سازمانها
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 98 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
پاورپوینت اشتراک گذاری دانش در سازمانها در 14 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
اشتراکگذاری دانش در سازمانها
دانش امروزه به عنوان مهمترین منبع استراتژیک سازمانی در نظر گرفته میشود و مدیریت این دانش برای موفقیت سازمانی حیاتی است اگر سازمان بخواهد از دانشی که دارد استفاده کند و آنرا سرمایه ساز کند باید بداند که چگونه دانش ایجاد میشود، به اشتراک گذاشته میشود و در داخل سازمان استفاده می گردد.دانش در سطوح مختلف وجود دارد و به اشتراک گذاشته می شود
روش:
1- تجزیه و تحلیل ایده های رشتههای گوناگون
2- توجه خاص به زمینههای مشترک بین منابع گوناگون
3- ترکیب عوامل کلیدی مرتبط با اشتراکگذاری دانش
4- تاکید بر جذب ایدههای غالب
5- اجتماع همه ایدهها در یک کل برای ایجاد روش جامعتر به منظور درک بهتر اشتراکگذاری دانش در سازمان.
=
پاورپوینت بررسی خشک کن های خورشیدی
دسته بندی | فنی و مهندسی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 645 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
پاورپوینت خشک کن های خورشیدی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
انواع خشک کن های خورشیدی
?فعال
?1-خشک کن فعال غیر مستقیم :
در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد. ?
?2- خشک کن خورشید فعال مختلط:
دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شده بوسیله دمنده بستر محصول نیزدرمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار میگیرد. ?
غیر فعال
?1-خشک کن غیر فعال مستقیم:
دراین خشک کن ها بسترمحصول درمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار می گیرد وجریان هوا به روش جا به جایی آزادبرقرارمی گردد .
?2-خشک کن غیر فعال غیرمستقیم :
دراین خشک کن هوای گرم ازسرتاسر بستر محصول عبورمی کند وجریان هوا معمولاً به روش جابه جایی آزاد بر قرار می گردد.
?3-خشک کن غیرفعال مختلط :
دراین روش هوا گرم شده توسط انرژی خورشید از سرتاسر بستر محصول عبورمی کند ودر عین حال محصول نیزبه طور همزمان در معرض تابش مستقیم خورشید قرار دارد . ?
غیر فعال مستقیم ازنوع سقف شیشه ای
? این خشک کن شا مل دو ردیف موازی سبد توری از جنس گالوانیزه وسقف شیشه ای دو تکه می باشد ? هوا گرم شده در داخل محفظه همراه با رطوبت جذب شده از قسمت بالایی اتا قک خارج می شود دراثر خلا ایجاد شده هوای تازه از قسمت پایین وارد می شود. بدین ترتیب جریان هوا در دا خل خشک کن بر قرار می گردد ?
پاورپوینت بررسی جنگل زدایی ، مرگ سبز
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1602 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
پاورپوینت بررسی جنگل زدایی ، مرگ سبز در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه
جنگل زدایی سومین منبع انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است. اثرات جنگل زدایی بر اقلیم اساساً به دلیل تغییر کاربری اراضی، تغییر پوشش گیاهی زمین، سوزاندن و قطع یکسره جنگلهاست که منجر به انتشارات جوی، عدم تعادل کربن در جو و خاک، فرسایش آبی و بادی می شود. تغییر کاربری زمین و پوشش گیاهی در اثر فعالیتهای انسانها طی عملیات مختلف منجر به تغییر اقلیم می شود. تغییر در پوشش گیاهی زمین باعث تغییر در مقدار دی اکسید کربن جو می شود و این امر بر اقلیم منطقه ای و جهانی تأثیر گذاشته و تعادل انرژی سطحی تغییر می کند. سطح زمین بخش مهمی از سیستم اقلیم است. تغییر در انرژی سطحی که در نتیجه تغییر پوشش گیاهی سطح زمین بوجود می آید تأثیر بسزایی بر اقلیم زمین دارد. فعالیتهای کشاورزی و دامپروری بر پوشش گیاهی سطح زمین استرس وارد می کند بنابراین ممکن است عامل افزایش آلبدو در سطح باشد. به دنبال جنگل زدایی، تبخیر-تعرق سطحی افزایش می یابد و بی ثباتی دما اتفاق می افتد که همه اینها مربوط به ساختار دینامیک اتمسفر است. تغییر پوشش گیاهی در حوزه آبخیز آمازون باعث بی ثباتی رطوبت جو و چرخه آن و تغییر در بارندگی منطقه ای شده است. بسیاری از تحقیقات اخیر نشان داده اند که این تغییرات نتیجه تغییر پوشش جنگلهای آمازون است.
بکارگیری بسیاری از مدلهای شبیه سازی شده در مورد رابطه متقابل بین لایه مرزی ابرها و جنگلها انجام شده نشان داده اند که عوامل سطحی مثل رطوبت خاک، پوشش گیاهی جنگل و تعرق و زبری سطح ممکن است در تشکیل لایه ابر و باران و توسعه لایه مرزی تأثیر داشته باشند. سوزاندن جنگلها و تبدیل آنها به اراضی کشاورزی یک فعالیت معمول در مناطق استوایی و نیمه استوایی است. یکی از اثرات اکولوژیکی و زیست محیطی آتشسوزی این است که سوزاندن بیوماس منبع مهم گازهای گلخانه ای است که منجر به گرمایش جهانی می شود. نتایج بررسی آتشسوزی در اعماق مختلف زمین و تأثیر بر انتشار گازهای گلخانه ای در جنگلهای بورال شرق روسیه نشان داده که در اثر آتشسوزی در لایه های میانی زمین کل کربن انتشار یافته 66% و درلایه های بالایی زمین این مقدار به 270% می رسد. بطورکلی برآورد شده که سوزاندن بیوماس 40% دی اکسید کربن، 32% مونوکسید کربن، 20% گرد و غبار و بیش از 50% هیدروکربنهای پلی آروماتیک سرطان زا را در جو منتشر می کند و منبع مهم این مواد است. کاهش پوشش گیاهی دراثر آتشسوزی و قطع یکسره باعث قرار گرفتن خاک در معرض بلایای طبیعی شده و افزایش دما و فشردگی خاک و در نهایت منجر به کاهش محتوای آب در خاک و کاهش قابلیت نفوذپذیری خاک می گردد و خاک به شدت ضعیف شده و نسبت به فرسایش آبی و بادی حساس می شود. معمولاً دمای بالا و بارندگی کم در مناطق خشک منجر به فقر موادآلی در خاک و سرعت بخشیدن به اکسیداسیون می گردد. کم بودن مواد آلی منجر به دانه بندی ضعیف خاک و عدم پایداری دانه بندی خاک می شود به این ترتیب خاک در مقابل فرسایش آبی و بادی مقاومت نخواهد داشت. سوزاندن بیوماس و فرسایش خاک از مهم ترین منابع انتشار جیوه در دریاچه ویکتوریا در شرق افریقا شناخته شده است که حتی از جیوه آزاد شده از معدن طلای تانزانیا نیز بیشتر است. میزان جنگل زدایی 6/14 میلیون هکتار درسال با میزان توسعه جنگلهای طبیعی و جنگلکاریها به اندازه 2/5 میلیون هکتار در سال قابل مقایسه نیست. بهره برداری بی رویه از جنگلها باعث تخریب زمین می شود، افزایش سطح زمین های خشک و بی آب و علف باعث کاهش دائمی توان تولیدی بیوسفر می شود که بر زندگی همه موجودات تأثیر خواهد داشت. اثر خشکی به صورت کاهش رطوبت خاک، افزایش تبخیر، پوشش ابر و افزایش سطح آلبدو در جاهایی که پوشش گیاهی از بین رفته است می گردد و معمولاَ افزایش دمای جو نزدیک سطح زمین را به دنبال خواهد داشت، در نتیجه تعادل نوری که از خورشید به سطح زمین می رسد به هم می خورد. این فرایند ها که به دنبال هم می آیند باعث کاهش بارندگی در آینده می شوند. سیاست کاربری زمین در گذشته و کاربرد سیستم کشاورزی نامناسب پایه و اساس سوانح ناگوار بسیاری است. جنگلها نقش مهمی در فرآیندهای زیست –زمین- شیمیایی در آینده خواهند داشت چون سطح آنها در حال کاهش است بنابراین نیاز ضروری به پایش رابطه متقابل بین جنگل زدایی و اقلیم است.
پاورپوینت برنامه ریزی بهبود بهره وری
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 187 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 49 |
پاورپوینت برنامه ریزی بهبود بهره وری در 49 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
بهبود بهره وری
nبهبود بهره وری یعنی استفاده موثر تر از منابع اعم از نیروی کار, سرمایه, زمین, مواد, انرژی, ماشین آلات و ابزار, تجهیزات و اطلاعات در فرایند تولید کالاها و خدمات است. n nافزایش و بهبود بهره وری در گرو کار هوشمندانه و آگاهانه است نه در گرو کار سخت تر و استفاده بیشتر از عوامل تولید
nدر افزایش بهره وری باید به مسائل اقتصادی و اجتماعی با هم توجه داشت . همچنین باید در نظر داشت که برداشتهای صرفا خشن فیزیکی و مادی بدون در نظر گرفتن بقیه عوامل (هر چند که نتیجه افزایش بهره وری تحصیل مادی و فیزیکی بیشتر است) منجر به افزایش بهره وری نخواهد شد .
nتفکری به افزایش بهره وری منجر می شود که کارکنان در اهداف برنامه ریزی, فرایند اجرایی آن مشارکت داشته باشند .
nبهره وری پدیده پیچیده و کشف تازه ای در زمانه ما نیست. آنچه امروز به عنوان روشهای مدون شناخته شده و تجربه شده بهره وری می شناسیم در واقع شکل تکامل یافته و قانونمند کلیه روشها و شیوه هایی است که انسان از دیرباز برای بهبود شرایط زندگی و فردی خود به آن متوسل می شده است .
nآنچه امروزه بهره وری را از برجستگی و اهمیت بیشتری در سطح جوامع برخوردار کرده , ضرورت استفاده بهینه از امکانات و منابع موجود است .
nافزایش بهره وری به اشکال مختلف می تواند صورت بگیرد. از تغییر در عملکرد یک قطعه کوچک در جریان تولید, تغییر در نحوه استفاده از مواد اولیه و استفاده بهینه از فرایند تولید تا تغییر در نحوه بازاریابی و فروش محصول, هر یک از موارد فوق می تواند باعث کاهش هزینه ها و افزایش درآمد و نهایتا موجب افزایش بهره وری گردد.
nمسلم است تغییراتی که اساسی تر و یا به عبارت دیگر جنبه استراتژیکی دارند قطعا اثرات بیشتری بر عملکرد خواهند داشت. زیر شرایط داخلی سازمان (نقاط قوت و ضعف) شرایط محیطی (تهدید ها و فرصتها) را مدنظر داشته و بر روی منابع اثر زیادی گذاشته و در طولانی مدت نتیجه بخش تر خواهند بود .
عوامل موثر بر بهره وری :
nبرای حضور در صحنه ها بین المللی کشورهایی می توانند حضوری قوی پیدا کنند که ضمن استفاده بهینه از عوامل تولید, بخشهای کشاورزی _ صنعت و خدمات آنها نیز در حالت رقابت پذیری کامل با دیگر کشورها باشد .
nبا نگاهی به کشورهای موفق جهان دیده می شود که این کشورها بهای لازم را به نیروی انسانی به عنوان مهمترین عامل تولیدی می دهند. در مقابل نیرو با بالا بردن بهره وری خود در منافع حاصل از تولید سهیم خواهد می شود.
nبهره وری در جامعه زمانی تحقق پیدا می کند که تمامی بخشهای تولیدی, اجتماعی خدماتی سعی در استفاده از یک نظام مناسب بهره وری داشته باشند که معمولا نظام قانونگذار می تواند با هموار کردن راهها, باعث بوجود آمدن بهره وری شود و عامل انسانی در راه تکامل آن کوشش کنند. nبهره وری در سازماها، شرکتها و موسسات مختلف ناشی از عوامل گوناگونی است. متناسب با این عوامل روشهای متفاوتی نیز برای رفع مشکلات وجود دارد.
پاورپوینت جایگزینی الکلها با سوختهای فسیلی
دسته بندی | فنی و مهندسی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 197 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
پاورپوینت جایگزینی الکلها با سوختهای فسیلی در 39 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
عناوین و فهرست مطالب
مقدمه
سوختهای الکلی
– متانول
- اتانول
گاز طبیعی
- گاز طبیعی فشرده)CNG)
- گاز طبیعی مایع)LNG)
گاز مایع)LPG)
سوختهای سری P
مقدمه:
تا کنون مهمترین و معمول ترین سوخت جهت استفاده در سرویس های حمل و نقل، در بسیاری از کشورهای دنیا بنزین و گازوئیل بوده است. اتومبیل هایی که سوخت بنزین یا گازوئیل مصرف می کنند موجب انتشار مواد مضر و آلاینده با ترکیبات شیمیایی پیچیده می شوند که بنوبه خود، سبب تولید اوزون در سطح جو زمین می شوند. با آنکه تمهیدات مختلف جهت کاهش آلودگی اعم از برنامه های معاینه فنی خودورها یا نصب سیستم های کنترل انتشار آلاینده در اگزوز خودروها در کشورهای پیشرفته بکار گرفته شده، لیکن این برنامه ها در شهرهای بزرگ مسئله تولید اوزون و سایر آلاینده ها را به حد کافی کاهش نداده است.
وقتی سوختهای فسیلی با ترکیب هیدروکربورهای مختلف بطور کامل می سوزد یعنی با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شود، تولید دی اکسید کربن و آب می کند. حال اگر عمل سوختن کامل نباشد، بجای مقداری از دی اکسید کربن CO2)، منواکسید کربن CO )تولید می شود که ماده ای بسیار سمی است. همچنین برخی از اتمهای کربن موجود در ترکیبات سوخت به صورت نسوخته و ذرات جامد کربن روی هم انباشته شده، همراه هیدروکربورهای نسوخته از اگزوز اتومبیل ها به صورت دوده خارج می شود. هیدروکربورهای نسوخته نیز بهمراه مقادیری از سوخت که پیش از ورود به موتور تبخیر شده و به هوا منتشر می شود در مجاورت نور خورشید با ترکیبات اکسیدهای نیتروژن حاصل از عمل احتراق در موتور، ترکیب شده و تولید اوزون می کند. اوزون اگرچه در لایه استراتوسفر مانع از عبور نور ماورای بنفش و رسیدن آن به سمت زمین می شود لیکن در سطح زمین از مهمترین عوامل ایجاد مه دودشیمیایی(SMOG) و تولید کننده مواد سمی مضر برای سلامتی انسان محسوب می گردد.
در این راستا، سوختهای پاک دارای خواص فیزیکی و شیمیایی ذاتی هستند که آنها را پاک تر از بنزین با ساختار و ترکیبات فعلی در عمل احتراق می نماید. بطور کلی این سوختها حین احتراق، هیدروکربور (نسوخته) کمتری تولید کرده و مواد منتشره حاصل از احتراق آنها دارای فعالیت شیمیایی کمتر برای تشکیل اوزون و مواد سمی دیگر می باشند. استفاده از سوختهای جایگزین، همچنین شدت افزایش و انباشته شدن دی اکسید کربن که سبب گرم شدن زمین می شود را نیز کاهش می دهد.
البته در بنزین اصلاح ساختار یافته (Reformulated Gasoline) انتشار مواد آلاینده تا 25 درصد نسبت به بنزین موجود کاهش می یابد لیکن با توجه به وابستگی آن به منابع نفت خام، بعنوان سوخت جایگزین مطرح نمی باشد.
به این ترتیب، معرفی سوختهای جایگزین و مطالعه در خصوص امکان استفاده و بهره برداری از سوختهای جایگزین، با توجه به ملاحظات فنی- اقتصادی و منابع گسترده موجود برخی از آنها در ایران، همچنین بدلیل روند روبه رشد مصرف سوختهای مایع هیدروکربوری در کشور که هر ساله موجب ضرر و زیان هنگفت به بودجه عمومی و محیط زیست کشور می شود از اهمیت قابل توجهی برخوردار شده است.
پاورپوینت کارگاه آموزشی برقراری ارتباط با کودک
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 874 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
پاورپوینت کارگاه آموزشی برقراری ارتباط با کودک در 39 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
معنا و مفهوم ارتباط
.1معنای لغوی ارتباط در زبان فارسی üمصدر متعدی: ربط دادن، بستن، تماس برقرارکردن، انتشار دادن üاسم مصدر: بستگی، پیوند، پیوستگی، رابطه .1معنای لغوی ارتباط در زبان انگلیسی üاز ریشه Communicare به معنای عمومی کردن ، در معرض عموم قراردادن üاز ریشه Communis به معنای تفاهم و اشتراک فکر
تعریف ارتباط
.1فرایند انتقال پیام از فرستنده /گان به گیرنده /گان مشروط بر اینکه پیام از فرستنده به گیرنده و بر عکس منتقل شود.
ویژگی های ارتباط
.1ارتباط یک فرایند است.
.2ارتباط یک تبادل است.
.3ارتباط اجتناب ناپذیر است.
.4ارتباط هدفمند است.
.5ارتباط چند بعدی است.
.6ارتباط برگشت ناپذیر است.
.7ارتباط با رمز و کد سرو کار دارد.
.8ارتباط نظام گراست.
.9ارتباط در شرایط مختلف رخ می دهد.
.10برقراری ارتباط یک مهارت آموختنی است.
عناصر ارتباط
.1فرستنده / گان ، ارتباط برقرارکننده، رمزگزار .2گیرنده / گیرندگان .3پیام ، محتوا، معانی ، .4روش : کلامی و غیر کلامی .5کانال: چهره به چهره ، استفاده از وسایل ارتباطی – سه انقلاب ارتباطی .6بازخورد
پارازیت های عناصر ارتباط
.1پارازیت های فرستنده / گان ، ارتباط برقرارکننده، رمزگزار .2پارازیت های گیرنده / گیرندگان .3پارازیت های پیام ، محتوا، معانی ، .4پارازیت های روش : کلامی و غیر کلامی .5پارازیت های کانال: چهره به چهره ، استفاده از وسایل ارتباطی – .6پارازیت های بازخورد
ÇØáÇÚÇÊ ÓÇíÊ
-
ãÏíÑ ÓÇíÊ:saeedforu
-
ÇãÑæÒ:
-
˜áãÇÊ ˜áíÏí
ÂÎÑíä ãØÇáÈ
-
مبانی نظری و پیشینه تحقیق اشتیاق شغلی
پنج شنبه 103/9/29 -
پاورپوینت مدل شیء
پنج شنبه 103/9/29 -
مدل شیء (The Object Model)
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بانکداری
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی و مدل های پیش بینی
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش به تبلیغات اینترنتی
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت خودروسازی
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازارهای مالی
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیش بینی واردات برنج
پنج شنبه 103/9/29 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق جهانی شدن و رقابت پذیری
پنج شنبه 103/9/29 -